Dove Beauty Finishantiperspirant 48 ur

Dove Beauty Finish antiperspirant 48 ur
Dove Beauty Finish antiperspirant 48 ur
40 ml

Koda: DOV1553 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Darilo za vas
15-% popust na vse ob nakupu nad 55 €. Za popust uporabite kodo notinosi15. kupite s popustom. Akcija ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Dove Beauty Finish
LastnostiOpis:

Dove Beauty Finish antiperspirant ozdravi vašo kožo in ji vrne zdrav videz. To vse vam ponuja v kombinaciji z maksimalno zaščito pred potenjem in neprijetnim vonjem za dolgih 48 ur. Antiperspirant Dove Beauty Finish vsebuje lepotne minerale, ki spodbujajo zdrav videz kože pod pazduho. Za nameček vam ponuja nežen svež vonj cvetov, v katerega se boste zagotovo zaljubili.

Učinki:

  • preprečuje potenje in neprijeten vonj
  • deluje 48 ur
  • kožo pod pazduho ozdravi
  • kožo pod pazduho nadišavi z decentnim vonjem cvetov

Sestava:

  • lepotni minerali – spodbujajo zdrav videz kože, ščitijo in ozdravijo
  • kompleks učinkovitih snovi – preprečujejo potenje, neprijeten vonj, delujejo 48 ur

Tip kože:

Primeren za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Nanesite na suho kožo po umivanju. Primeren za vsakodnevno uporabo. Ne vsebuje alkohola.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože
Vrsta embalaže
dezodorant v stiku

O blagovni znamki Dove

Blagovna znamka Dove prinaša na trg kvalitetne izdelke za nego telesa, ki temeljito nahranijo in navlažijo kožo. Prvi izdelek Dove je prišel na ameriški trg že leta 1957. Kremasta milna kocka, ki je vsebovala eno četrtino vlažilne kreme, je predstavljala pravo revolucijo na področju nege kože in je ponujala enkratno alternativo za običajna mila, ki so kožo zelo izsušila.

Izdelki Dove, kamor spadajo deodoranti, antiperspiranti, mila, izdelki za intimno nego, izdelki za prhanje, ostali izdelki za v kopalnico in za nego telesa, se danes prodajajo v več kot 75 državah po celem svetu. Blagovna znamka uporablja celo vrsto inovativnih patentiranih tehnologij.

Dove si ves čas prizadeva uresničevati svoje poslanstvo – nahraniti in navlažiti kožo. V okviru svojega poslanstva želijo ponuditi kvalitetne izdelke za popolno nego telesa in las in doseči, da bi se ženske zavedale svojega lepotnega potenciala. Želja znamke Dove je, da bi se prav vsaka ženska počutila privlačno.

Recenzija Dove Beauty Finish