Dove Deeply Nourishingkozmetični set II. za ženske

Dove Deeply Nourishing kozmetični set II. za ženske
Dove Deeply Nourishing kozmetični set II. za ženske
4,20

Koda: DOV01926 | Na zalogi

Deeply Nourishing hranilni gel za prhanje 500 ml + Original Vaseline balzam za ustnice 20 g

1

Dodano v košarico

Dove Deeply Nourishing kozmetični set II. za ženske
| 1 kos | 4,20
DPD
četrtek 17. 10. 2019
  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Konsistenca
balzam, gel
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože
Tip seta
Kozmetični set
Zaščita pred soncem
brez SPF

O blagovni znamki Dove

Kozmetika Dove | Dove – popolna prehrana in hidracija kože. Dove, blagovna znamka velikega in pomembnega podjetja Unilever, prinaša na trg kakovostne izdelke za nego telesa. Prvi izdelek Dove se je pojavil na ameriškem trgu že leta 1957. Kremasto milo v obliki tablete z vsebnostjo ene četrtine vlažilne kreme je pomenilo resnično revolucijo v negi kože in ponudilo edinstveno alternativo za navadna mila, ki so izsuševala kožo.
Tradiciji je blagovna znamka Dove zvesta vse do danes. Vedno izpolnjuje svoje poslanstvo prehrane in hidracije kože in ne prinaša le kakovostnih izdelkov za popolno nego telesa in las, temveč tudi pomoč vsem ženskam, ki se jih trudi prepričati o potencialu njihove lepote.
Izdelki Dove, ki vključujejo deodorante in antiperspirante, mila, pripravke za intimno higieno, za prhanje, kopanje in nego telesa, se danes prodajajo v več kot 75 državah po vsem svetu. Blagovna znamka izkorišča mnogo inovativnih in patentiranih tehnologij, zelo uspešni so na primer njeni hranilni geli za prhanje z unikatno tehnologijo Nutrium Moisture, ki vsebujejo naravne lipide, ki pomagajo prehranjevati in obnavljati kožo ter jo olepšajo in zagotavljajo popolno hidracijo. Zelo uspešna so tudi mleka za telo s tehnologijo DeepCare Complex, ki ohranjajo kožo mehko in prožno.
Dove nagovarja ženske, da naj redno negujejo svojo lepoto in jo cenijo ter se zaradi tega počutijo bolj samozavestno in udobno. Izdelki Dove jim pomagajo negovati kožo tako, da bo vedno prehranjena, hidrirana in sveža. Kakovostni deodoranti in antiperspiranti lahko zagotavljajo celodnevno svežino brez razdraženja, unikatni geli za prhanje vlago kože.
Želja blagovne znamke je, da se vsaka ženska počuti vsak dan lepša.

Recenzija Dove Deeply Nourishing

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!