Dove Invisible Dryantiperspirant v pršilu 48 ur

Dove Invisible Dry antiperspirant v pršilu 48 ur
Dove Invisible Dry antiperspirant v pršilu 48 ur
Priporočena maloprodajna cena
3,19

Prihranite 25%
150 ml
2,40

Koda: DOV1524 | Na zalogi
1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis izdelka Dove Invisible Dry
LastnostiOpis:

Dove Invisible Dry antiperspirant in dezodorant v pršilu proti belim madežem vam prinaša absolutno svobodo v kombinaciji s popolnim učinkom in nego. Ne pušča sledi na nobeni barvi vašega oblačila, preprečuje potenje in neprijeten vonj, kožo pod pazduho ščiti za 48 ur. Antiperspirant v pršilu od blagovne znamke Dove vsebuje eno četrtino vlažilne kreme, zahvaljujoč kateri vašo kožo nahrani in zaščiti. Če iščete za svoje telo in oblačila popolno zašito, ki ne pušča sledi, dezodorant Dove Invisible Dry je prava izbira za vas.

Učinki:

  • preprečuje potenje in neprijeten vonj
  • ne pušča sledi na oblačilih ali na koži
  • deluje 48 ur
  • kožo vlaži in odpravlja njeno razdraženje

Sestava:

  • vlažilna krema – vlaži in ščiti
  • kompleks učinkovitih snovi – preprečuje potenje in neprijeten vonj, ne pušča sledi na oblačilih in deluje 48 ur

Tip kože:

Namenjen je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte na suho kožo pod pazduho. Razpršite iz razdalje 30 cm.

Lastnosti

Vrsta embalaže
pršilo
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Dove

Blagovna znamka Dove prinaša na trg kvalitetne izdelke za nego telesa, ki temeljito nahranijo in navlažijo kožo. Prvi izdelek Dove je prišel na ameriški trg že leta 1957. Kremasta milna kocka, ki je vsebovala eno četrtino vlažilne kreme, je predstavljala pravo revolucijo na področju nege kože in je ponujala enkratno alternativo za običajna mila, ki so kožo zelo izsušila.

Izdelki Dove, kamor spadajo deodoranti, antiperspiranti, mila, izdelki za intimno nego, izdelki za prhanje, ostali izdelki za v kopalnico in za nego telesa, se danes prodajajo v več kot 75 državah po celem svetu. Blagovna znamka uporablja celo vrsto inovativnih patentiranih tehnologij.

Dove si ves čas prizadeva uresničevati svoje poslanstvo – nahraniti in navlažiti kožo. V okviru svojega poslanstva želijo ponuditi kvalitetne izdelke za popolno nego telesa in las in doseči, da bi se ženske zavedale svojega lepotnega potenciala. Želja znamke Dove je, da bi se prav vsaka ženska počutila privlačno.

Recenzija Dove Invisible Dry