Dove Men+Care Cool Fresh

antiperspirant in dezodorant v pršilu 48 ur

Dove Men+Care Cool Fresh antiperspirant in dezodorant v pršilu 48 ur
Dove Men+Care Cool Fresh antiperspirant in dezodorant v pršilu 48 ur
3,19

Prihranite 10%
150 ml
2,87

Koda: DOV1635 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Dove Men+Care Cool Fresh
150 ml | 2,87

Opis izdelka Dove Men+Care Cool Fresh

Izdelek Dove Men+Care Cool Fresh je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan.

Lastnosti:

  • učinkovito ščiti pred potenjem
  • zagotavlja optimalno vpijanje znoja
  • nevtralizira vonj
  • nudi dolgotrajno zaščito
  • izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo pretresite. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože
Vrsta embalaže
dezodorant v spreju

O blagovni znamki Dove

Kozmetika Dove | Dove – popolna prehrana in hidracija kože. Dove, blagovna znamka velikega in pomembnega podjetja Unilever, prinaša na trg kakovostne izdelke za nego telesa. Prvi izdelek Dove se je pojavil na ameriškem trgu že leta 1957. Kremasto milo v obliki tablete z vsebnostjo ene četrtine vlažilne kreme je pomenilo resnično revolucijo v negi kože in ponudilo edinstveno alternativo za navadna mila, ki so izsuševala kožo.
Tradiciji je blagovna znamka Dove zvesta vse do danes. Vedno izpolnjuje svoje poslanstvo prehrane in hidracije kože in ne prinaša le kakovostnih izdelkov za popolno nego telesa in las, temveč tudi pomoč vsem ženskam, ki se jih trudi prepričati o potencialu njihove lepote.
Izdelki Dove, ki vključujejo deodorante in antiperspirante, mila, pripravke za intimno higieno, za prhanje, kopanje in nego telesa, se danes prodajajo v več kot 75 državah po vsem svetu. Blagovna znamka izkorišča mnogo inovativnih in patentiranih tehnologij, zelo uspešni so na primer njeni hranilni geli za prhanje z unikatno tehnologijo Nutrium Moisture, ki vsebujejo naravne lipide, ki pomagajo prehranjevati in obnavljati kožo ter jo olepšajo in zagotavljajo popolno hidracijo. Zelo uspešna so tudi mleka za telo s tehnologijo DeepCare Complex, ki ohranjajo kožo mehko in prožno.
Dove nagovarja ženske, da naj redno negujejo svojo lepoto in jo cenijo ter se zaradi tega počutijo bolj samozavestno in udobno. Izdelki Dove jim pomagajo negovati kožo tako, da bo vedno prehranjena, hidrirana in sveža. Kakovostni deodoranti in antiperspiranti lahko zagotavljajo celodnevno svežino brez razdraženja, unikatni geli za prhanje vlago kože.
Želja blagovne znamke je, da se vsaka ženska počuti vsak dan lepša.