Dove Men+Care Extra Freshgel za prhanje za telo in obraz

Dove Men+Care Extra Fresh gel za prhanje za telo in obraz
Dove Men+Care Extra Fresh gel za prhanje za telo in obraz
Priporočena maloprodajna cena
2,90

Prihranite 24%
250 ml
2,20

Koda: DOV1491 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 17. 8. 2020

Opis izdelka Dove Men+Care Extra Fresh
Lastnosti

Gel za prhanje Dove Men+Care Extra Fresh je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje.

Lastnosti:

  • po uporabi doda občutek svežine in energije
  • umiva kožo in odstranjuje umazanijo
  • intenzivno vlaži
  • koži vrača občutek udobja
  • preprečuje suho kožo

Navodilo za uporabo:
Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Dove

Blagovna znamka Dove prinaša na trg kvalitetne izdelke za nego telesa, ki temeljito nahranijo in navlažijo kožo. Prvi izdelek Dove je prišel na ameriški trg že leta 1957. Kremasta milna kocka, ki je vsebovala eno četrtino vlažilne kreme, je predstavljala pravo revolucijo na področju nege kože in je ponujala enkratno alternativo za običajna mila, ki so kožo zelo izsušila.

Izdelki Dove, kamor spadajo deodoranti, antiperspiranti, mila, izdelki za intimno nego, izdelki za prhanje, ostali izdelki za v kopalnico in za nego telesa, se danes prodajajo v več kot 75 državah po celem svetu. Blagovna znamka uporablja celo vrsto inovativnih patentiranih tehnologij.

Dove si ves čas prizadeva uresničevati svoje poslanstvo – nahraniti in navlažiti kožo. V okviru svojega poslanstva želijo ponuditi kvalitetne izdelke za popolno nego telesa in las in doseči, da bi se ženske zavedale svojega lepotnega potenciala. Želja znamke Dove je, da bi se prav vsaka ženska počutila privlačno.

Recenzija Dove Men+Care Extra Fresh