Dove Nourishing Secrets Restoring Rituallosjon za telo v pršilu

Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual losjon za telo v pršilu
Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual losjon za telo v pršilu
190 ml
3,90

Koda: DOV02058 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual losjon za telo v pršilu
| 1 kos | 3,90
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis izdelka Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual

Pršilo za telo Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual zagotavlja prijetno osvežitev katerikoli del dneva.

Lastnosti:

  • neguje kožo telesa
  • osvežuje in daje energijo
  • prijetno diši

Navodilo za uporabo:
Nanesite kadarkoli čez dan. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Dove

Kozmetika Dove | Dove – popolna prehrana in hidracija kože. Dove, blagovna znamka velikega in pomembnega podjetja Unilever, prinaša na trg kakovostne izdelke za nego telesa. Prvi izdelek Dove se je pojavil na ameriškem trgu že leta 1957. Kremasto milo v obliki tablete z vsebnostjo ene četrtine vlažilne kreme je pomenilo resnično revolucijo v negi kože in ponudilo edinstveno alternativo za navadna mila, ki so izsuševala kožo.
Tradiciji je blagovna znamka Dove zvesta vse do danes. Vedno izpolnjuje svoje poslanstvo prehrane in hidracije kože in ne prinaša le kakovostnih izdelkov za popolno nego telesa in las, temveč tudi pomoč vsem ženskam, ki se jih trudi prepričati o potencialu njihove lepote.
Izdelki Dove, ki vključujejo deodorante in antiperspirante, mila, pripravke za intimno higieno, za prhanje, kopanje in nego telesa, se danes prodajajo v več kot 75 državah po vsem svetu. Blagovna znamka izkorišča mnogo inovativnih in patentiranih tehnologij, zelo uspešni so na primer njeni hranilni geli za prhanje z unikatno tehnologijo Nutrium Moisture, ki vsebujejo naravne lipide, ki pomagajo prehranjevati in obnavljati kožo ter jo olepšajo in zagotavljajo popolno hidracijo. Zelo uspešna so tudi mleka za telo s tehnologijo DeepCare Complex, ki ohranjajo kožo mehko in prožno.
Dove nagovarja ženske, da naj redno negujejo svojo lepoto in jo cenijo ter se zaradi tega počutijo bolj samozavestno in udobno. Izdelki Dove jim pomagajo negovati kožo tako, da bo vedno prehranjena, hidrirana in sveža. Kakovostni deodoranti in antiperspiranti lahko zagotavljajo celodnevno svežino brez razdraženja, unikatni geli za prhanje vlago kože.
Želja blagovne znamke je, da se vsaka ženska počuti vsak dan lepša.

Recenzija Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual