Dove Purely Pampering Shea Butter

tekoče milo z dozirno črpalko

Dove Purely Pampering Shea Butter tekoče milo z dozirno črpalko
Dove Purely Pampering Shea Butter tekoče milo z dozirno črpalko
karitejevo maslo in vanilija 250 ml
2,61

Koda: DOV1594 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 80 € v košarici samo vnesite kodo minus10si in dobite 10-% popust na celotno naročilo. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Dove Purely Pampering Shea Butter
karitejevo maslo in vanilija 250 ml | 2,61

Opis izdelka Dove Purely Pampering Shea Butter

Opis:

Dove Purely Pampering Shea Butter je tekoče milo z dozirno črpalko, ki temeljito odpravlja nečistoče, ne da bi kože izsuševalo. Nežna sestava je obogatena z eno četrtino vlažilne kreme, ki preprečuje izsuševanje rok. Karitejevo maslo in vanilja hranita in hkrati kožo nadišavita. Dove Purely Pampering Shea Butter tekoče milo s črpalno ima praktično embalažo, s katero je nanos udoben in hkrati higienski.

Učinki:

  • odpravlja nečistoče
  • kožo osveži
  • kožo nahrani
  • preprečuje izsuševanje kože
  • ima praktično embalažo

Sestava:

  • karitejevo maslo – kožo hrani in vlaži

Tip kože:

Primerno za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Nanesite v dlani in s pomočjo mlačne vode spenite, nato temeljito sperite.

Lastnosti

Aktivne snovi
karitejevo maslo
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Dove

Kozmetika Dove | Dove – popolna prehrana in hidracija kože. Dove, blagovna znamka velikega in pomembnega podjetja Unilever, prinaša na trg kakovostne izdelke za nego telesa. Prvi izdelek Dove se je pojavil na ameriškem trgu že leta 1957. Kremasto milo v obliki tablete z vsebnostjo ene četrtine vlažilne kreme je pomenilo resnično revolucijo v negi kože in ponudilo edinstveno alternativo za navadna mila, ki so izsuševala kožo.
Tradiciji je blagovna znamka Dove zvesta vse do danes. Vedno izpolnjuje svoje poslanstvo prehrane in hidracije kože in ne prinaša le kakovostnih izdelkov za popolno nego telesa in las, temveč tudi pomoč vsem ženskam, ki se jih trudi prepričati o potencialu njihove lepote.
Izdelki Dove, ki vključujejo deodorante in antiperspirante, mila, pripravke za intimno higieno, za prhanje, kopanje in nego telesa, se danes prodajajo v več kot 75 državah po vsem svetu. Blagovna znamka izkorišča mnogo inovativnih in patentiranih tehnologij, zelo uspešni so na primer njeni hranilni geli za prhanje z unikatno tehnologijo Nutrium Moisture, ki vsebujejo naravne lipide, ki pomagajo prehranjevati in obnavljati kožo ter jo olepšajo in zagotavljajo popolno hidracijo. Zelo uspešna so tudi mleka za telo s tehnologijo DeepCare Complex, ki ohranjajo kožo mehko in prožno.
Dove nagovarja ženske, da naj redno negujejo svojo lepoto in jo cenijo ter se zaradi tega počutijo bolj samozavestno in udobno. Izdelki Dove jim pomagajo negovati kožo tako, da bo vedno prehranjena, hidrirana in sveža. Kakovostni deodoranti in antiperspiranti lahko zagotavljajo celodnevno svežino brez razdraženja, unikatni geli za prhanje vlago kože.
Želja blagovne znamke je, da se vsaka ženska počuti vsak dan lepša.