Dr. Feelgood Herbal Kickdvofazni pomlajevalni serum za normalno do mastno kožo

Dr. Feelgood Herbal Kick dvofazni pomlajevalni serum za normalno do mastno kožo
Dr. Feelgood Herbal Kick dvofazni pomlajevalni serum za normalno do mastno kožo
50 ml

Koda: DRF00642 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Dr. Feelgood Herbal Kick
Lastnosti

Serum za obraz Dr. Feelgood Herbal Kick je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.

Lastnosti:

  • obnavlja prožnost kože
  • koži vrača svežino in mladostno lepoto
  • kožo in lase mehča ter jih naredi voljne

Navodilo za uporabo:
Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.

Lastnosti

Konsistenca
serum
Starost
za vse starosti
Tip kože
gube in zrela koža, mastna, normalna
Učinek
lifting in učvrstitev, pomlajenje

O blagovni znamki Dr. Feelgood

Odkrijte moč narave, ki je skrita v izdelkih Dr. Feelgood! Izdelki Dr. Feelgood vsebujejo najvišjo možno količino bioaktivnih snovi, vitaminov in mineralov v njihovi naravni obliki. Te naravne snovi lahko prodrejo v najgloblje plasti kože, kjer delujejo kompleksno. Hitro se vpijajo in ne puščajo občutka maščobe. Izdelki Dr. Feelgood kožo intenzivno vlažijo in mehčajo, obnavljajo njeno prožnost in prispevajo h glajenju gub.

Olja od blagovne znamke Dr. Feelgood so primerna tudi za masažo celega telesa ali jih lahko jemljete notranje. Olja, ki jih lahko jeste, so na etiketah označena kot jedilna. Naravna olja Dr. Feelgood lahko postanejo del jedi ali jih uživamo samo po žličkah. Učinkovite naravne snovi delujejo preventivno proti nastanku številnih bolezni in so zelo pomemben del zdravega življenjskega stila.

Blagovna znamka Dr. Feelgood veliko poudarja zlasti kakovost svojih proizvodov. Vsa enostavna olja so pridobljena iz plodov edine določene rastline, in so izdelana s hladnim stiskanjem. Zahvaljujoč temu ostanejo v oljih vse pomembne snovi. Negujte svojo lepoto od zunaj in hkrati od znotraj z izdelki blagovne znamke Dr. Feelgood!

Recenzija Dr. Feelgood Herbal Kick