Dr. Hauschka Shower And Bath

ogrevalna esenca za kopel

Dr. Hauschka Shower And Bath ogrevalna esenca za kopel
Dr. Hauschka Shower And Bath ogrevalna esenca za kopel
Dr. Hauschka Shower And Bath ogrevalna esenca za kopel
30 ml
8,90

Koda: DHA1092 | 3 kos na zalogi
kos
DPD
sreda, 26. 9. 2018
Dr. Hauschka Shower And Bath
30 ml | 8,90

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Dr. Hauschka

Kozmetika Dr. Hauschka je bila ustanovljena leta 1967. Ustanovil jo je Rudolf Hauschka, ki je svoja poznanja iz homeopatije izkoristil pri izdelavi kozmetičnih pripravkov. Izdelki Dr. Hauschka vsebujejo izvleček zelišč, ki jih gojijo v tako imenovanih biodinamičnih vrtovih in vse rastline obdelujejo ročno in okolju maksimalno prijazno. Velik poudarek dajejo zlasti na to, da bi bile esence dolgo obstojne tudi brez dodajanja alkohola.

Pripravki Dr. Hauschka imajo certifikat BDIH, niso testirani na živalih in ne vsebujejo nobenih naftnih snovi, sintetičnih barvil niti dišav. Poleg homeopatskih pripravkov in kozmetike Dr. Hauschka trenutno ponuja tudi izbrane izdelke za ustno higieno. Izdelki Dr. Hauschka tudi stimulirajo nekatere procese, ki potekajo v koži in upoštevajo njene naravne ritme.

Blagovna znamka Dr. Hauschka zagotovo prevzame vse uporabnike, ki imajo blizu do antropozovske medicine, iščejo kakovostno naravno kozmetiko za prijazne cene in hočejo poskusiti izdelke biodinamičnega poljedelstva.

Menu