Dr Irena Eris Cleanology

čistilni kremasti gel za obraz

Dr Irena Eris Cleanology čistilni kremasti gel za obraz
Dr Irena Eris Cleanology čistilni kremasti gel za obraz
Dr Irena Eris Cleanology čistilni kremasti gel za obraz
175 ml
18,00

Koda: DRI2002 | 2 kos na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite kakršenkoli izdelek iz kategorije koža ali ličila v vrednosti vsaj 29 € in v košarici lahko izberete iz nekaj čistilnih izdelkov za obraz linije Safee.
DPD
torek 30. 4. 2019
Dr Irena Eris Cleanology
175 ml | 18,00

Opis kozmetike Dr Irena Eris Cleanology

Čistilna krema Dr Irena Eris Cleanology z obraza odstranjuje vso umazanijo in razkriva lepo kožo.

Lastnosti:

  • skrbno odstranjuje umazanijo
  • odpira in čisti pore
  • kožo dela mehko, voljno in sijočo

Navodilo za uporabo:
V dlani spenite majhno količino pripravka in ga s krožnimi gibi nanesite na navlaženo kožo. Pomikajte se od sredine obraza navzven. Nato sperite.

Lastnosti

Konsistenca
gel krema
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Dr Irena ErisLuksuzna kozmetika Dr Irena Eris je utelešenje dobrega okusa in sloga. Bistvo blagovne znamke je holistični pristop do lepote. Ta unikatna kozmetika ima odlično kakovost, je inovativna, učinkovita in zelo luksuzna.

Podjetje Dr Irena Eris je bilo ustanovljeno leta 1983. Ustanovila ga je doktorica farmacije Irena Eris. Iz majhnega podjetja, ki je imelo edinega zaposlenega in proizvajalo eno vrsto kreme je hitro postalo uspešno podjetje s 750 zaposlenimi in najvišjo ravnjo izdelave in nadzorovanjem kakovosti. Trenutno ima blagovna znamka Dr. Irena Eris v svojem portfelju več kot 550 različnih izdelkov in uvaža jih v več kot 40 držav po vsem svetu.

Blagovna znamka Dr Irena Eris je bila že 6 krat nagrajena z nazivom SUPERBRAND, kot edino kozmetično podjetje iz TOP 20 mednarodnih blagovnih znamk. Leta 2012 je Dr Irena Eris kot edina poljska in nefrancoska blagovna znamka postala članica prestižnega združenja francoskih luksuznih blagovnih znamk Comité Colbert.