Dr Irena Eris SPA Resort Mauritius

pena za telo s piling učinkom

Dr Irena Eris SPA Resort Mauritius pena za telo s piling učinkom
Dr Irena Eris SPA Resort Mauritius pena za telo s piling učinkom
Dr Irena Eris SPA Resort Mauritius pena za telo s piling učinkom
200 ml
16,90

Koda: DRI02062 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Dr Irena Eris SPA Resort Mauritius
200 ml | 16,90

Opis kozmetike Dr Irena Eris SPA Resort Mauritius

Piling za prhanje Dr Irena Eris SPA Resort Mauritius nežno in učinkovito z vaše kože odstranjuje odmrle celice in jo pušča lepo gladko.

Lastnosti:

  • odstranjuje odmrle kožne celice
  • popolno zgladi kožo
  • osvežuje
  • poživlja kožo

Navodilo za uporabo:
Nanesite majhno količino pilinga na mokro kožo. Masirajte s krožnimi gibi in nato temeljito sperite.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Dr Irena ErisLuksuzna kozmetika Dr Irena Eris je utelešenje dobrega okusa in sloga. Bistvo blagovne znamke je holistični pristop do lepote. Ta unikatna kozmetika ima odlično kakovost, je inovativna, učinkovita in zelo luksuzna.

Podjetje Dr Irena Eris je bilo ustanovljeno leta 1983. Ustanovila ga je doktorica farmacije Irena Eris. Iz majhnega podjetja, ki je imelo edinega zaposlenega in proizvajalo eno vrsto kreme je hitro postalo uspešno podjetje s 750 zaposlenimi in najvišjo ravnjo izdelave in nadzorovanjem kakovosti. Trenutno ima blagovna znamka Dr. Irena Eris v svojem portfelju več kot 550 različnih izdelkov in uvaža jih v več kot 40 držav po vsem svetu.

Blagovna znamka Dr Irena Eris je bila že 6 krat nagrajena z nazivom SUPERBRAND, kot edino kozmetično podjetje iz TOP 20 mednarodnih blagovnih znamk. Leta 2012 je Dr Irena Eris kot edina poljska in nefrancoska blagovna znamka postala članica prestižnega združenja francoskih luksuznih blagovnih znamk Comité Colbert.

free delivery