Dr Irena Eris SPA Resort Mauritius

vlažilni gelasti balzam za telo

Dr Irena Eris SPA Resort Mauritius vlažilni gelasti balzam za telo
Dr Irena Eris SPA Resort Mauritius vlažilni gelasti balzam za telo
Dr Irena Eris SPA Resort Mauritius vlažilni gelasti balzam za telo
200 ml
16,90

Koda: DRI02063 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 21. 2. 2019
Dr Irena Eris SPA Resort Mauritius
200 ml | 16,90

Opis kozmetike Dr Irena Eris SPA Resort Mauritius

Pripravek Dr Irena Eris SPA Resort Mauritius neguje kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlago.

Lastnosti:

  • globinsko vlaži kožo
  • koži daje žametno mehkobo
  • koži zagotavlja udobje in vitalnost

Navodilo za uporabo:
Nežno vmasirajte v kožo. Za optimalno hidratacijo uporabljajte po prhanju, ko je koža še vlažna. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Dr Irena ErisLuksuzna kozmetika Dr Irena Eris je utelešenje dobrega okusa in sloga. Bistvo blagovne znamke je holistični pristop do lepote. Ta unikatna kozmetika ima odlično kakovost, je inovativna, učinkovita in zelo luksuzna.

Podjetje Dr Irena Eris je bilo ustanovljeno leta 1983. Ustanovila ga je doktorica farmacije Irena Eris. Iz majhnega podjetja, ki je imelo edinega zaposlenega in proizvajalo eno vrsto kreme je hitro postalo uspešno podjetje s 750 zaposlenimi in najvišjo ravnjo izdelave in nadzorovanjem kakovosti. Trenutno ima blagovna znamka Dr. Irena Eris v svojem portfelju več kot 550 različnih izdelkov in uvaža jih v več kot 40 držav po vsem svetu.

Blagovna znamka Dr Irena Eris je bila že 6 krat nagrajena z nazivom SUPERBRAND, kot edino kozmetično podjetje iz TOP 20 mednarodnih blagovnih znamk. Leta 2012 je Dr Irena Eris kot edina poljska in nefrancoska blagovna znamka postala članica prestižnega združenja francoskih luksuznih blagovnih znamk Comité Colbert.

free delivery