Dr Irena Eris SPA Resort Tahitisamoporjavitveni losjon za telo

Dr Irena Eris SPA Resort Tahiti samoporjavitveni losjon za telo
Dr Irena Eris SPA Resort Tahiti samoporjavitveni losjon za telo
200 ml

Koda: DRI02069 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Dr Irena Eris SPA Resort Tahiti
Lastnosti

Samoporjavitveni pripravek za telo Dr Irena Eris SPA Resort Tahiti je jamstvo za čudovito porjavelo kožo vse leto.

Lastnosti:

  • koži daje zdrav videz s poljubom sonca
  • mehča kožo
  • enostavno se raznaša in se odlično vpija

Navodilo za uporabo:
Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Po uporabi si temeljito umijte roke.

Lastnosti

Konsistenca
losjon
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Dr Irena ErisLuksuzna kozmetika Dr Irena Eris je utelešenje dobrega okusa in sloga. Bistvo blagovne znamke je holistični pristop do lepote. Ta unikatna kozmetika ima odlično kakovost, je inovativna, učinkovita in zelo luksuzna.

Podjetje Dr Irena Eris je bilo ustanovljeno leta 1983. Ustanovila ga je doktorica farmacije Irena Eris. Iz majhnega podjetja, ki je imelo edinega zaposlenega in proizvajalo eno vrsto kreme je hitro postalo uspešno podjetje s 750 zaposlenimi in najvišjo ravnjo izdelave in nadzorovanjem kakovosti. Trenutno ima blagovna znamka Dr. Irena Eris v svojem portfelju več kot 550 različnih izdelkov in uvaža jih v več kot 40 držav po vsem svetu.

Blagovna znamka Dr Irena Eris je bila že 6 krat nagrajena z nazivom SUPERBRAND, kot edino kozmetično podjetje iz TOP 20 mednarodnih blagovnih znamk. Leta 2012 je Dr Irena Eris kot edina poljska in nefrancoska blagovna znamka postala članica prestižnega združenja francoskih luksuznih blagovnih znamk Comité Colbert.

Recenzija Dr Irena Eris SPA Resort Tahiti