Dsquared2

Born in Canada, Made in Italy. Tako zveni slogan modne blagovne znamke Dsquared2, v katere tvorbi se mešajo svetovni trendi z italijanskim stilom ter brezčasnostjo.

 

Prav tako originalni, stilski in provokativni kot oblačila te italijanske blagovne znamke so tudi Dsquared2 parfumi.

Za blagovno znamko Dsquared2 stojita kanadska dvojčka Dean in Dan Caten, ki sta leta 1986 družno ustanovila blagovno znamko ženske mode DEanDan. Leta 1991 sta se brata preselila v Milan, kjer sta delala kot oblikovalca za modni hiši Versace in Diesel. Leta 1995 sta skupaj ustanovila lastno blagovno znamko Dsquared2, ki je priljubljena tudi med svetovnimi zvezdami, kot so Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake in Christina Aguilera.

Prva moška dišava blagovne znamke – Dsquared2 He Wood – je na trg prišla leta 2007. Leto pozneje se ji je pridružila ženska parfumska voda Dsquared2 She Wood. Kot pove samo ime, v obeh dišavah glavno vlogo igra aroma lesa. Omembe vredni sta tudi Wood Dsquared2 Pour Homme – citrusno lesna dišava za moške in toaletna voda Wood Dsquared2 Pour Femme za ženske, ki izstopa s svojimi cvetlično-lesnimi toni.

celotno besedilo skrij besedilo

Filter
Cenovni razpon

do

Za koga?
Darila in akcije
Ocena
  •   1