Dsquared2 Wood Pour Homme toaletna voda za moške

Dsquared2 Wood Pour Homme toaletna voda za moške
Dsquared2 Wood Pour Homme toaletna voda za moške
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
84,00

Prihranite 54%
100 ml
38,50

Koda: DS200751 | Na zalogi
1
DPD
torek 9. 3. 2021

Opis parfuma Dsquared2 Wood Pour Homme
Sestava

Avtentičen, globok in samozavesten – takšen je moški, ki živi glede na svoje strasti. Njegovo zapleteno naravo odlično dopolni moška toaletna voda Dsquared2 Wood Pour Homme, katere moč, izrazitost in možatost takoj vzbudijo pozornost.

  • citrusno-lesna dišava za sodobnega samozavestnega moškega
  • par tvori z žensko dišavo Dsquared2 Wood Pour Femme
  • magnetni, ročno izdelan pokrov iz lesa jesena

Sestava dišave
Karizmatična sestava se odpira s plimo sredozemske svežine, ki jo zagotavlja mešanica sicilijanske limone, mandarine in kalabrijskega bergamota. Eleganco in prijetno ostrino dišavi daje ingver, ki skupaj z listi vijolice in kardamomom ustvarja kontrastno aromo osrednjih tonov. Izrazito privlačen ambroksan, bel les in vetiver zagotavljajo prsteno grobost, ki poudari vašo prirojeno privlačnost.

Zgodba dišave
Dišavo Dsquared2 Wood Pour Homme so navdihnile lastnosti lesa, katerega robustnost, moč in unikatna struktura popolnoma opišejo edinstvene osebnosti današnjih moških in žensk. Toaletna voda je bila predstavljena leta 2018 kot dvojni projekt z žensko različico Dsquared2 Wood Pour Femme.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
kalabrijska bergamotka, mandarina, sicilijanska limona
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vijoličen list, ingver, kardamom
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
vetiver, ambroksan, beli les
Vrsta dišave
citrusne, lesne

O blagovni znamki Dsquared2

Born in Canada, Made in Italy. Tako zveni slogan modne blagovne znamke Dsquared2, v katere tvorbi se mešajo svetovni trendi z italijanskim stilom ter brezčasnostjo. Prav tako originalni, stilski in provokativni kot oblačila te italijanske blagovne znamke so tudi Dsquared2 parfumi.

Za blagovno znamko Dsquared2 stojita kanadska dvojčka Dean in Dan Caten, ki sta leta 1986 družno ustanovila blagovno znamko ženske mode DEanDan. Leta 1991 sta se brata preselila v Milan, kjer sta delala kot oblikovalca za modni hiši Versace in Diesel. Leta 1995 sta skupaj ustanovila lastno blagovno znamko Dsquared2, ki je priljubljena tudi med svetovnimi zvezdami, kot so Madonna, Britney Spears, Justin Timberlake in Christina Aguilera.

Prva moška dišava blagovne znamke – Dsquared2 He Wood – je na trg prišla leta 2007. Leto pozneje se ji je pridružila ženska parfumska voda Dsquared2 She Wood. Kot pove samo ime, v obeh dišavah glavno vlogo igra aroma lesa. Omembe vredni sta tudi Wood Dsquared2 Pour Homme – citrusno lesna dišava za moške in toaletna voda Wood Dsquared2 Pour Femme za ženske, ki izstopa s svojimi cvetlično-lesnimi toni.

Recenzija Dsquared2 Wood Pour Homme