Dueto Parfums Lady Cool

parfumska voda za ženske 100 ml

Dueto Parfums Lady Cool parfumska voda za ženske 100 ml
Dueto Parfums Lady Cool parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml

Koda: DUP0558 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Dueto Parfums Lady Cool
100 ml

Opis parfuma Dueto Parfums Lady Cool

Parfumska voda Dueto Parfums Lady Cool je poklon naravni lepoti, ženskosti in eleganci. Odlično bo poudarila vaš naravni čar in sproščeno prefinjenost.

  • cvetlično-lesna dišava
  • za sodobno samozavestno žensko
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Zgornje note
hruška, kardamom, limona
Srčne note
jasmin, vrtnica
Bazne note
fižol tonka, mošus, sandalovina, vanilija
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Dueto Parfums

Pafrumi Dueto Parfums | Dueto Parfums – dišave, ki so navdušene z modernim kozmopolitskim svetom. Dueto Parfums, mlada ameriška blagovna znamka niche parfumov, črpa navdih iz moderne komunikativne družbe. V sodelovanju z najbolj priznanimi oblikovalci parfumov ustvarja dišave iz najbolj kakovostnih sestavin, ki so nekompromisne zaradi svoje kakovosti in utelešajo vedno najbolj vroče svetovne trende.
Dueto Parfums so ustanovili leta 2010 štirje prebivalci različnih svetovnih prestolnic, ki so se odločili združiti svoje moči in talent in ustvariti urbanistično blagovno znamko parfumov, katere ambicija bo ustvarjati dišave za ljudi, ki jim je všeč odlična moda („hype & cool“).
Parfumi Dueto Parfums so navdihnjeni z moderno družbo, ki izpoveduje novost in hitro spreminjajoče trende. Blagovna znamka v svojem ustvarjanju izraža resničnost dobe svojega nastanka, ko je cel svet urbaniziran, skoraj brez meja in medseboj povezan z modernimi komunikacijskimi sredstvi, kot sta elektronska pošta ali družbeno omrežje. Deluje z globalnimi trendi, ki predstavljajo to, kar pravkar "morate imeti", od Pariza do Tokia, od New Yorka do Sao Paula.
Dueto Parfums sledi filozofiji, da prav velika mesta po vsem svetu, nadzorujejo novo kozmopolitsko kulturo, energijo in pristop celega sveta. Parfumi blagovne znamke Dueto Parfums sledijo najbolj vročim trendom in nastajajo prav tako, kot modni oblikovalci ustvarjajo svoja oblačila. Odseva v njih dinamika svetovnih mest. Gre za magične dišave današnjega in jutranjega dneva.
Dišave Dueto Parfums nastajajo v sodelovanju z oblikovalci dišav kot so Ursula Wandel, Oliver Pescheux in Sonia Constant. Prvi od njih, cvetlično-lesno-mošusni parfum City Oud za moške in ženske, je iz leta 2010 in trenutno najnovejši (tudi uniseks) parfum Citiver, ki ga karakterizirajo kot lesno aromatičen, je nastal leta 2013.
Dueto Parfums – to so urbanistične dišave sodobnega kozmopolitskega sveta, dišave moderne družbe, ki vedno hrepeni po nečem novem.

Recenzija Dueto Parfums Lady Cool

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!