DW Home Coconut Milk Honey

dišeča sveča 427 g

DW Home Coconut Milk Honey dišeča sveča  427 g
DW Home Coconut Milk Honey dišeča sveča  427 g
DW Home Coconut Milk Honey dišeča sveča  427 g
427 g
21,90

Koda: DWH00092 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 27. 3. 2019
DW Home Coconut Milk Honey
427 g | 21,90

Opis parfuma DW Home Coconut Milk Honey

Dišeča svečka DW Home Coconut Milk Honey čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sladka aroma
  • čista pudrasta dišava
  • jesenska dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Sestava
kokos, med, mošus, rdeči ribez, vanilija
Vrsta dišave za dom
čista, sladka

O blagovni znamki DW HomeBlagovna znamka DW Home je bila ustanovljena leta 1996 v sončni Kaliforniji in je vodilni proizvajalec kakovostnih sveč. Poslanstvo podjetja je ustvarjati stilske domače dekoracije in zagotoviti nove standarde za načrte sveč. Sveče izdelujejo iz skrbno izbranih sestavin in dišečih esenc in se lahko ponašajo z zanimivim dizajnom.

DW Home sveče so izjemne s tem, da se izdelujejo ročno in za njihovim končnim rezultatom stojijo pomembni ameriški dizajnerji. Dvojni do trojni stenj zagotavlja, da se vosek enakomerno raztopi in dešeče esence sproščajo postopno.

Sveče v stilskih steklenih embalažah zdržijo goreti dolg čas in postanejo edinstvene okrasne prvine vašega doma. Prijetno vzdušje naredijo v vsakem domu in dodajo vtis razkošja. DW Home si stalno prizadeva za to, da bi bile sveče prvovrstne kakovosti lahko dostopne vsem strankam in prijetno nadišavile vsak dom.

Ocena DW Home Coconut Milk Honey

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!