DW Home Fiddle Leafdišeča sveča

DW Home Fiddle Leaf dišeča sveča
DW Home Fiddle Leaf dišeča sveča
255,85 g
14,90

Koda: DWH00103 | Več kot 5 kosov na zalogi
1

Dodano v košarico

DW Home Fiddle Leaf dišeča sveča
| 1 kos | 14,90
Darilo za vas
Ob nakupu nad 50 € lahko v košarici izberete izmed 12 odličnih izdelkov.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
torek 24. 9. 2019

Opis parfuma DW Home Fiddle Leaf

Dišeča svečka DW Home Fiddle Leaf čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • zeliščna aroma
  • sveža dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Sestava
bergamotka, lesne note, limona, list fige, mandarina, materina dušica, sladkor, zeleni čaj
Vrsta dišave za dom
sveža, zeliščna

O blagovni znamki DW HomeBlagovna znamka DW Home je bila ustanovljena leta 1996 v sončni Kaliforniji in je vodilni proizvajalec kakovostnih sveč. Poslanstvo podjetja je ustvarjati stilske domače dekoracije in zagotoviti nove standarde za načrte sveč. Sveče izdelujejo iz skrbno izbranih sestavin in dišečih esenc in se lahko ponašajo z zanimivim dizajnom.

DW Home sveče so izjemne s tem, da se izdelujejo ročno in za njihovim končnim rezultatom stojijo pomembni ameriški dizajnerji. Dvojni do trojni stenj zagotavlja, da se vosek enakomerno raztopi in dešeče esence sproščajo postopno.

Sveče v stilskih steklenih embalažah zdržijo goreti dolg čas in postanejo edinstvene okrasne prvine vašega doma. Prijetno vzdušje naredijo v vsakem domu in dodajo vtis razkošja. DW Home si stalno prizadeva za to, da bi bile sveče prvovrstne kakovosti lahko dostopne vsem strankam in prijetno nadišavile vsak dom.

Recenzija DW Home Fiddle Leaf

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!