DW Home Grapefruit + Pomegranate

dišeča sveča 500,94 g

DW Home Grapefruit + Pomegranate dišeča sveča  500,94 g
DW Home Grapefruit + Pomegranate dišeča sveča  500,94 g
500,94 g
24,40

Koda: DWH00144 | 5 kos na zalogi
1
Darilo za vas
V košarici samo vnesite kodo dwh15si in vse izdelke blagovne znamke DW Home kupite s popustom 15 %.
DPD
torek 27. 8. 2019
DW Home Grapefruit + Pomegranate
500,94 g | 24,40

Opis parfuma DW Home Grapefruit + Pomegranate

Dišeča svečka DW Home Grapefruit + Pomegranate čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sadna dišava
  • sveža dišava
  • poletna dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Sestava
granatno jabolko, grenivka, pomarančna lupina, pomelo, sladkorni trs
Vrsta dišave za dom
sadna, sveža

O blagovni znamki DW HomeBlagovna znamka DW Home je bila ustanovljena leta 1996 v sončni Kaliforniji in je vodilni proizvajalec kakovostnih sveč. Poslanstvo podjetja je ustvarjati stilske domače dekoracije in zagotoviti nove standarde za načrte sveč. Sveče izdelujejo iz skrbno izbranih sestavin in dišečih esenc in se lahko ponašajo z zanimivim dizajnom.

DW Home sveče so izjemne s tem, da se izdelujejo ročno in za njihovim končnim rezultatom stojijo pomembni ameriški dizajnerji. Dvojni do trojni stenj zagotavlja, da se vosek enakomerno raztopi in dešeče esence sproščajo postopno.

Sveče v stilskih steklenih embalažah zdržijo goreti dolg čas in postanejo edinstvene okrasne prvine vašega doma. Prijetno vzdušje naredijo v vsakem domu in dodajo vtis razkošja. DW Home si stalno prizadeva za to, da bi bile sveče prvovrstne kakovosti lahko dostopne vsem strankam in prijetno nadišavile vsak dom.

Recenzija DW Home Grapefruit + Pomegranate

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!