DW Home Indigo Seas + Cotton

dišeča sveča 501 g

DW Home Indigo Seas + Cotton dišeča sveča  501 g
DW Home Indigo Seas + Cotton dišeča sveča  501 g
Novost
501 g
24,50

Koda: DWH00428 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 29. 5. 2019
DW Home Indigo Seas + Cotton
501 g | 24,50

Opis parfuma DW Home Indigo Seas + Cotton

Dišeča svečka DW Home Indigo Seas + Cotton čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sveža dišava
  • zračno čista dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Sestava

Sestava
beli mošus, citrusna lupina, hrast, morske note, morsko cvetje
Vrsta dišave za dom
čista, sveža

O blagovni znamki DW HomeBlagovna znamka DW Home je bila ustanovljena leta 1996 v sončni Kaliforniji in je vodilni proizvajalec kakovostnih sveč. Poslanstvo podjetja je ustvarjati stilske domače dekoracije in zagotoviti nove standarde za načrte sveč. Sveče izdelujejo iz skrbno izbranih sestavin in dišečih esenc in se lahko ponašajo z zanimivim dizajnom.

DW Home sveče so izjemne s tem, da se izdelujejo ročno in za njihovim končnim rezultatom stojijo pomembni ameriški dizajnerji. Dvojni do trojni stenj zagotavlja, da se vosek enakomerno raztopi in dešeče esence sproščajo postopno.

Sveče v stilskih steklenih embalažah zdržijo goreti dolg čas in postanejo edinstvene okrasne prvine vašega doma. Prijetno vzdušje naredijo v vsakem domu in dodajo vtis razkošja. DW Home si stalno prizadeva za to, da bi bile sveče prvovrstne kakovosti lahko dostopne vsem strankam in prijetno nadišavile vsak dom.

Ocena DW Home Indigo Seas + Cotton

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!