DW Home Koa Wooddišeča sveča

DW Home Koa Wood dišeča sveča
DW Home Koa Wood dišeča sveča
107,7 g
9,70

Koda: DWH0011 | 1 kos na zalogi
1

Dodano v košarico

DW Home Koa Wood dišeča sveča
| 1 kos | 9,70
Darilo za vas
Samo kupite izdelke blagovne znamke DW Home v vrednosti vsaj 27 € in boste prejeli dišečo svečo kot darilo.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
petek 18. 10. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma DW Home Koa Wood
Sestava

Pomembno opozorilo
Izdelek vedno odlagajte le na površine, ki so dovolj odporne na visoke temperature. Če je dolžina stenja daljša od 5 mm, ga obrežite. Prepričajte se, da je sveča/vosek dovolj oddaljena od vseh gorljivih materialov oziroma virov toplote (TV, radiatorji). Goreče sveče/voska ne premikajte. Hranite izven dosega otrok in domačih živali. Če so prisotne osebe, ki so občutljive na vonjave, je izdelek potrebno previdno uporabljati.

Uporaba
Goreče sveče/voska nikoli ne puščajte brez nadzora niti v bližini lahko vnetljivih predmetov. Med gorečima svečama je potrebno pustiti vsaj 20 cm praznega prostora. Sveče ne puščajte goreti neprekinjeno več kot 4 ure. Goreče sveče ne nagibajte. Ne pustite, da bi se plamen dotikal stene posodice. Ko je nivo sveče nižji od 1 cm, jo upihnite. Sveče nikoli ne pustite zgoreti povsem do dna. Svečo ugasnite tako, da vanjo rahlo pihnete.

Sestava

Sestava
ananas, cedra, jantar, koa les, kokos, mošus, pasijonka
Vrsta dišave za dom
lesna, sadna

O blagovni znamki DW HomeBlagovna znamka DW Home je bila ustanovljena leta 1996 v sončni Kaliforniji in je vodilni proizvajalec kakovostnih sveč. Poslanstvo podjetja je ustvarjati stilske domače dekoracije in zagotoviti nove standarde za načrte sveč. Sveče izdelujejo iz skrbno izbranih sestavin in dišečih esenc in se lahko ponašajo z zanimivim dizajnom.

DW Home sveče so izjemne s tem, da se izdelujejo ročno in za njihovim končnim rezultatom stojijo pomembni ameriški dizajnerji. Dvojni do trojni stenj zagotavlja, da se vosek enakomerno raztopi in dešeče esence sproščajo postopno.

Sveče v stilskih steklenih embalažah zdržijo goreti dolg čas in postanejo edinstvene okrasne prvine vašega doma. Prijetno vzdušje naredijo v vsakem domu in dodajo vtis razkošja. DW Home si stalno prizadeva za to, da bi bile sveče prvovrstne kakovosti lahko dostopne vsem strankam in prijetno nadišavile vsak dom.

Recenzija DW Home Koa Wood

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!