DW Home Lemongrass + Coconut Milk

dišeča sveča 500,94 g

DW Home Lemongrass + Coconut Milk dišeča sveča  500,94 g
DW Home Lemongrass + Coconut Milk dišeča sveča  500,94 g
DW Home Lemongrass + Coconut Milk dišeča sveča  500,94 g
500,94 g
24,40

Koda: DWH00095 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 26. 3. 2019
DW Home Lemongrass + Coconut Milk
500,94 g | 24,40

Opis parfuma DW Home Lemongrass + Coconut Milk

Dišeča svečka DW Home Lemongrass + Coconut Milk čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sladka aroma
  • sveža dišava
  • poletna dišava
  • sadna dišava

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Sestava

Sestava
evkalipt, kokosovo mleko, limonina lupina, limonina trava, sporiš
Vrsta dišave za dom
sadna, sladka, sveža

O blagovni znamki DW HomeBlagovna znamka DW Home je bila ustanovljena leta 1996 v sončni Kaliforniji in je vodilni proizvajalec kakovostnih sveč. Poslanstvo podjetja je ustvarjati stilske domače dekoracije in zagotoviti nove standarde za načrte sveč. Sveče izdelujejo iz skrbno izbranih sestavin in dišečih esenc in se lahko ponašajo z zanimivim dizajnom.

DW Home sveče so izjemne s tem, da se izdelujejo ročno in za njihovim končnim rezultatom stojijo pomembni ameriški dizajnerji. Dvojni do trojni stenj zagotavlja, da se vosek enakomerno raztopi in dešeče esence sproščajo postopno.

Sveče v stilskih steklenih embalažah zdržijo goreti dolg čas in postanejo edinstvene okrasne prvine vašega doma. Prijetno vzdušje naredijo v vsakem domu in dodajo vtis razkošja. DW Home si stalno prizadeva za to, da bi bile sveče prvovrstne kakovosti lahko dostopne vsem strankam in prijetno nadišavile vsak dom.

Ocena DW Home Lemongrass + Coconut Milk

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!