DW Home Lilac Blossom

dišeča sveča 425,53 g

DW Home Lilac Blossom dišeča sveča  425,53 g
DW Home Lilac Blossom dišeča sveča  425,53 g
DW Home Lilac Blossom dišeča sveča  425,53 g
425,53 g
19,90

Koda: DWH00082 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 15. 11. 2018
DW Home Lilac Blossom
425,53 g | 19,90

Opis parfuma DW Home Lilac Blossom

Dišeča svečka DW Home Lilac Blossom čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • cvetlična dišava
  • zračno čista dišava
  • spomladanska dišava
  • poletna dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Sestava
mošus, njvska vijolica, redka drevesa, španski bezeg, vanilija

O blagovni znamki DW HomeBlagovna znamka DW Home je bila ustanovljena leta 1996 v sončni Kaliforniji in je vodilni proizvajalec kakovostnih sveč. Poslanstvo podjetja je ustvarjati stilske domače dekoracije in zagotoviti nove standarde za načrte sveč. Sveče izdelujejo iz skrbno izbranih sestavin in dišečih esenc in se lahko ponašajo z zanimivim dizajnom.

DW Home sveče so izjemne s tem, da se izdelujejo ročno in za njihovim končnim rezultatom stojijo pomembni ameriški dizajnerji. Dvojni do trojni stenj zagotavlja, da se vosek enakomerno raztopi in dešeče esence sproščajo postopno.

Sveče v stilskih steklenih embalažah zdržijo goreti dolg čas in postanejo edinstvene okrasne prvine vašega doma. Prijetno vzdušje naredijo v vsakem domu in dodajo vtis razkošja. DW Home si stalno prizadeva za to, da bi bile sveče prvovrstne kakovosti lahko dostopne vsem strankam in prijetno nadišavile vsak dom.