DW Home Sea Salt & Kelp

DW Home Sea Salt & Kelp
DW Home Sea Salt & Kelp
320,49 g
19,90

Koda: DWH00109 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 8. 4. 2020

Opis parfuma DW Home Sea Salt & Kelp
Sestava

Dišeča svečka DW Home Sea Salt & Kelp čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • zračno čista dišava
  • sveža dišava
  • poletna dišava
  • luksuzni dodatek vsakega interjerja
  • dolgo gorenje
  • pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje

Sestava:

  • leseni stenj

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Sestava
zelene note, lesne note, citrusi, mah, morska sol, ozon, rjava alga
Vrsta dišave za dom
čista, sveža
Vrsta stenja
bombažen

O blagovni znamki DW HomeBlagovna znamka DW Home je bila ustanovljena leta 1996 v sončni Kaliforniji in je vodilni proizvajalec kakovostnih sveč. Poslanstvo podjetja je ustvarjati stilske domače dekoracije in zagotoviti nove standarde za načrte sveč. Sveče izdelujejo iz skrbno izbranih sestavin in dišečih esenc in se lahko ponašajo z zanimivim dizajnom.

DW Home sveče so izjemne s tem, da se izdelujejo ročno in za njihovim končnim rezultatom stojijo pomembni ameriški dizajnerji. Dvojni do trojni stenj zagotavlja, da se vosek enakomerno raztopi in dešeče esence sproščajo postopno.

Sveče v stilskih steklenih embalažah zdržijo goreti dolg čas in postanejo edinstvene okrasne prvine vašega doma. Prijetno vzdušje naredijo v vsakem domu in dodajo vtis razkošja. DW Home si stalno prizadeva za to, da bi bile sveče prvovrstne kakovosti lahko dostopne vsem strankam in prijetno nadišavile vsak dom.

Recenzija DW Home Sea Salt & Kelp

tracking pixel