DW Home Sea Salt Marine

dišeča sveča 247,77 g

DW Home Sea Salt Marine dišeča sveča  247,77 g
DW Home Sea Salt Marine dišeča sveča  247,77 g
DW Home Sea Salt Marine dišeča sveča  247,77 g
247,77 g
16,90

Koda: DWH00268 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek 28. 3. 2019
DW Home Sea Salt Marine
247,77 g | 16,90

Opis parfuma DW Home Sea Salt Marine

Dišeča svečka DW Home Sea Salt Marine čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sveža dišava
  • zračno čista dišava
  • cvetlična dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Sestava

Sestava
hijacinta, lilija, morska sol, morske note
Vrsta dišave za dom
cvetlična, čista, sveža

O blagovni znamki DW HomeBlagovna znamka DW Home je bila ustanovljena leta 1996 v sončni Kaliforniji in je vodilni proizvajalec kakovostnih sveč. Poslanstvo podjetja je ustvarjati stilske domače dekoracije in zagotoviti nove standarde za načrte sveč. Sveče izdelujejo iz skrbno izbranih sestavin in dišečih esenc in se lahko ponašajo z zanimivim dizajnom.

DW Home sveče so izjemne s tem, da se izdelujejo ročno in za njihovim končnim rezultatom stojijo pomembni ameriški dizajnerji. Dvojni do trojni stenj zagotavlja, da se vosek enakomerno raztopi in dešeče esence sproščajo postopno.

Sveče v stilskih steklenih embalažah zdržijo goreti dolg čas in postanejo edinstvene okrasne prvine vašega doma. Prijetno vzdušje naredijo v vsakem domu in dodajo vtis razkošja. DW Home si stalno prizadeva za to, da bi bile sveče prvovrstne kakovosti lahko dostopne vsem strankam in prijetno nadišavile vsak dom.

Ocena DW Home Sea Salt Marine

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!