DW Home Soft Lavender Musk

dišeča sveča 390,5 g

DW Home Soft Lavender Musk dišeča sveča  390,5 g
DW Home Soft Lavender Musk dišeča sveča  390,5 g
390,5 g
23,90

Koda: DWH00272 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
V košarici samo vnesite kodo dwh15si in vse izdelke blagovne znamke DW Home kupite s popustom 15 %.
DPD
sreda 28. 8. 2019
DW Home Soft Lavender Musk
390,5 g | 23,90

Opis parfuma DW Home Soft Lavender Musk

Dišeča svečka DW Home Soft Lavender Musk čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • zeliščna aroma

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Sestava

Sestava
evkalipt, mlečni toni, mošus, sivka, vanilija, žajbelj
Vrsta dišave za dom
zeliščna

O blagovni znamki DW HomeBlagovna znamka DW Home je bila ustanovljena leta 1996 v sončni Kaliforniji in je vodilni proizvajalec kakovostnih sveč. Poslanstvo podjetja je ustvarjati stilske domače dekoracije in zagotoviti nove standarde za načrte sveč. Sveče izdelujejo iz skrbno izbranih sestavin in dišečih esenc in se lahko ponašajo z zanimivim dizajnom.

DW Home sveče so izjemne s tem, da se izdelujejo ročno in za njihovim končnim rezultatom stojijo pomembni ameriški dizajnerji. Dvojni do trojni stenj zagotavlja, da se vosek enakomerno raztopi in dešeče esence sproščajo postopno.

Sveče v stilskih steklenih embalažah zdržijo goreti dolg čas in postanejo edinstvene okrasne prvine vašega doma. Prijetno vzdušje naredijo v vsakem domu in dodajo vtis razkošja. DW Home si stalno prizadeva za to, da bi bile sveče prvovrstne kakovosti lahko dostopne vsem strankam in prijetno nadišavile vsak dom.

Recenzija DW Home Soft Lavender Musk

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!