DW Home Soothing Crystal

dišeča sveča 390,37 g

DW Home Soothing Crystal dišeča sveča  390,37 g
DW Home Soothing Crystal dišeča sveča  390,37 g
DW Home Soothing Crystal dišeča sveča  390,37 g
390,37 g
19,90

Koda: DWH00089 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 26. 3. 2019
DW Home Soothing Crystal
390,37 g | 19,90

Opis parfuma DW Home Soothing Crystal

Dišeča svečka DW Home Soothing Crystal čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • zračno čista dišava
  • sveža dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Sestava
minerali, morska megla, mošus, ozon, plavni les, tropske cvetlice, zelene note
Vrsta dišave za dom
čista, sveža

O blagovni znamki DW HomeBlagovna znamka DW Home je bila ustanovljena leta 1996 v sončni Kaliforniji in je vodilni proizvajalec kakovostnih sveč. Poslanstvo podjetja je ustvarjati stilske domače dekoracije in zagotoviti nove standarde za načrte sveč. Sveče izdelujejo iz skrbno izbranih sestavin in dišečih esenc in se lahko ponašajo z zanimivim dizajnom.

DW Home sveče so izjemne s tem, da se izdelujejo ročno in za njihovim končnim rezultatom stojijo pomembni ameriški dizajnerji. Dvojni do trojni stenj zagotavlja, da se vosek enakomerno raztopi in dešeče esence sproščajo postopno.

Sveče v stilskih steklenih embalažah zdržijo goreti dolg čas in postanejo edinstvene okrasne prvine vašega doma. Prijetno vzdušje naredijo v vsakem domu in dodajo vtis razkošja. DW Home si stalno prizadeva za to, da bi bile sveče prvovrstne kakovosti lahko dostopne vsem strankam in prijetno nadišavile vsak dom.

Ocena DW Home Soothing Crystal

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!