DW Home Teakwood Myrrh

dišeča sveča 363,44 g

DW Home Teakwood Myrrh dišeča sveča  363,44 g
DW Home Teakwood Myrrh dišeča sveča  363,44 g
DW Home Teakwood Myrrh dišeča sveča  363,44 g
363,44 g
19,90

Koda: DWH00127 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 19. 12. 2018
DW Home Teakwood Myrrh
363,44 g | 19,90

Opis parfuma DW Home Teakwood Myrrh

Dišeča svečka DW Home Teakwood Myrrh čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • lesna dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Sestava
jantar, mira, mošus, tikov les
Vrsta dišave za dom
lesna

O blagovni znamki DW HomeBlagovna znamka DW Home je bila ustanovljena leta 1996 v sončni Kaliforniji in je vodilni proizvajalec kakovostnih sveč. Poslanstvo podjetja je ustvarjati stilske domače dekoracije in zagotoviti nove standarde za načrte sveč. Sveče izdelujejo iz skrbno izbranih sestavin in dišečih esenc in se lahko ponašajo z zanimivim dizajnom.

DW Home sveče so izjemne s tem, da se izdelujejo ročno in za njihovim končnim rezultatom stojijo pomembni ameriški dizajnerji. Dvojni do trojni stenj zagotavlja, da se vosek enakomerno raztopi in dešeče esence sproščajo postopno.

Sveče v stilskih steklenih embalažah zdržijo goreti dolg čas in postanejo edinstvene okrasne prvine vašega doma. Prijetno vzdušje naredijo v vsakem domu in dodajo vtis razkošja. DW Home si stalno prizadeva za to, da bi bile sveče prvovrstne kakovosti lahko dostopne vsem strankam in prijetno nadišavile vsak dom.

Ocena DW Home Teakwood Myrrh

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!