DW Home Vanilla & Raw Honey

dišeča sveča z lesenim stenjem 320,49 g

DW Home Vanilla & Raw Honey dišeča sveča  z lesenim stenjem 320,49 g
DW Home Vanilla & Raw Honey dišeča sveča  z lesenim stenjem 320,49 g
320,49 g

Koda: DWH00108 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
V košarici samo vnesite kodo dwh15si in vse izdelke blagovne znamke DW Home kupite s popustom 15 %.
DW Home Vanilla & Raw Honey
320,49 g

Opis parfuma DW Home Vanilla & Raw Honey

Dišeča svečka DW Home Vanilla & Raw Honey čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sladka aroma
  • gurmanska dišava
  • jesenska dišava
  • zimska dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Vrsta dišave za dom
gurmanska, sladka

O blagovni znamki DW HomeBlagovna znamka DW Home je bila ustanovljena leta 1996 v sončni Kaliforniji in je vodilni proizvajalec kakovostnih sveč. Poslanstvo podjetja je ustvarjati stilske domače dekoracije in zagotoviti nove standarde za načrte sveč. Sveče izdelujejo iz skrbno izbranih sestavin in dišečih esenc in se lahko ponašajo z zanimivim dizajnom.

DW Home sveče so izjemne s tem, da se izdelujejo ročno in za njihovim končnim rezultatom stojijo pomembni ameriški dizajnerji. Dvojni do trojni stenj zagotavlja, da se vosek enakomerno raztopi in dešeče esence sproščajo postopno.

Sveče v stilskih steklenih embalažah zdržijo goreti dolg čas in postanejo edinstvene okrasne prvine vašega doma. Prijetno vzdušje naredijo v vsakem domu in dodajo vtis razkošja. DW Home si stalno prizadeva za to, da bi bile sveče prvovrstne kakovosti lahko dostopne vsem strankam in prijetno nadišavile vsak dom.

Recenzija DW Home Vanilla & Raw Honey

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!