EcoTools Face Tools

kozmetični set (za ženske)

EcoTools Face Tools kozmetični set (za ženske)
EcoTools Face Tools kozmetični set (za ženske)
24,90

Koda: ECT01375 | Več kot 20 kosov na zalogi

Green gobica za tekoči puder za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici + Pink gobica za tekoči puder proti temnim kolobarjem + Purple gobica za tekoči puder za utrujeno kožo + Orange gobica za tekoči puder proti temnim madežev

1
Darilo za vas
Ob nakupu nad 80 € v košarici samo vnesite kodo minus10si in dobite 10-% popust na celotno naročilo. Popust ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.
DPD
četrtek 22. 8. 2019
EcoTools Face Tools
| 24,90

Lastnosti

Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki EcoTools

Blagovna znamka EcoTools je znana s svojim prijaznim pristopom do naravnega okolja. Velik poudarek daje na harmonijo kozmetike in naravne. Edinstveni kozmetični čopiči EcoTools so izdelani iz surovin, ki so hitro obnovljive in zato ne prispevajo k primanjkovanju naravnih virov. Ročaji čopičev EcoTools so izdelani iz bambusa in sintetičnih taklon ščetin, tako da pri njihovem pridobivanju ni trpela nobena žival. Kovinski okov, ki povezuje ščetine z ročajem, je izdelan iz aluminijevih pločevink, ki se jih da reciklirati.

Razen popularnih kozmetičnih čopičev ponuja blagovna znamka EcoTools tudi druge edinstvene kozmetične dodatke in pripomočke, kot so na primer lepilne trepalnice, masažne rokavice, čistilne gobice, piling krpice in drugi proizvodi. Privoščite si resnično kakovost, ki je v harmoniji z naravo.