Edwin Jagger Silver Tip Ebony

čopič za britje

Edwin Jagger Silver Tip Ebony čopič za britje
Edwin Jagger Silver Tip Ebony čopič za britje
Edwin Jagger Silver Tip Ebony čopič za britje
velikost Large
41,00

Koda: EDW00377 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite kakršenkoli izdelek iz kategorije koža ali ličila v vrednosti vsaj 29 € in v košarici lahko izberete iz nekaj čistilnih izdelkov za obraz linije Safee.
DPD
sreda 24. 4. 2019
Edwin Jagger Silver Tip Ebony
velikost Large | 41,00

Opis kozmetike Edwin Jagger Silver Tip Ebony

Klasično britje postaja vedno bolj priljubljeno. Izdelek Edwin Jagger Silver Tip Ebony je nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi.

Lastnosti:

  • gladko britje po tradicionalni metodi
  • odlično speni izdelek za britje
  • dizajnerska izvedba

Navodilo za uporabo:
Čopič namočite v vročo vodo in nato s krožnimi gibi zmešajte milo za britje, spenite in nanesite na obraz.

O blagovni znamki Edwin Jagger

Britanska blagovna znamka Edwin Jagger spada k najboljšim svetovnim izdelovalcem dodatkov za mokro britje. Družba je nastala leta 1988 v Sheffieldu kot majhno družinsko podjetje, iz katerega je skozi čas zraslo globalno vodilno podjetje na področju moškega britja. Za vsakim novim izdelkom stoji sam ustanovitelj blagovne znamke Neil Jagger, ki svoje izdelke natančno oblikuje do zadnjega detajla.

Blagovna znamka Edwin Jagger v sebi povezuje tradicionalen angleški stil z modernimi tehnologijami in je tudi prva britanska produkcijska družba, ki je v svoje brivnike vključila poseben sistem britev. Brivniki Edwin Jagger so značilni po kakovostnih materialih, visoki funkcionalnosti, učinkovitosti in udobju pri uporabi.