Eight & Bob Annicke 1 parfumska voda za ženske

Eight & Bob Annicke 1 parfumska voda za ženske
Eight & Bob Annicke 1 parfumska voda za ženske
100 ml

Koda: EAB00209 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Eight & Bob Annicke 1
Sestava

Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Eight & Bob Annicke 1. Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži.

  • cvetlična dišava
  • lesna dišava
  • za dinamične vodstvene osebnosti
  • dišava, primerna za vsakodnevno uporabo

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Eight & Bob

Eight & Bob je francoska parfumska hiša, ki se osredotoča na izdelavo resnično ekskluzivnih niche dišav v limitirani količini. Zgodovina blagovne znamke Eight & Bob sega do začetka 20. stoletja, ko je sin pariškega aristokrata, Albert Fouquet, s pomočjo svojega komornika Philippa ustvaril svoje prve dišave za lastno potrebo.

Z očarljivimi dišavami je potem presenečal svoje prijatelje ob različnih družbenih priložnostih. Posebni prelom je zanj pomenil poletni dopust na francoski rivieri, kjer se je leta 1937 po naključju seznanil z mladim ameriškim študentom in prihodnjim predsednikom Johnom F. Kennedyjem. Ta je bil nad njegovimi dišavami tudi navdihnjen in ga je zaprosil, da bi mu v Ameriko poslal osem vzorčkov za njegove znance. V Ameriki so Albertove dišave zaznale velik uspeh in povpraševanje po njih je nenehno naraščalo. O njegovih parfumih so pisali tudi različni pomembni hollywoodski režiserji, producenti in igralci, kot sta Cary Gant ali James Stewart.

S prihodom druge svetovne vojne pa je blagovna znamka Eight & Bob propadla. Nekaj let kasneje je bila zahvaljujoč Philippovi družini ponovno oživljena in je spet postala ena od najbolj ekskluzivnih blagovnih znamk, ki je priljubljena tudi med hollywoodskimi zvezdnicami.

Recenzija Eight & Bob Annicke 1