Eight & Bob Champs de Provence

parfumska voda uniseks 100 ml

Eight & Bob Champs de Provence parfumska voda uniseks 100 ml
Eight & Bob Champs de Provence parfumska voda uniseks 100 ml
Eight & Bob Champs de Provence parfumska voda uniseks 100 ml
Eight & Bob Champs de Provence parfumska voda uniseks 100 ml
100 ml

Koda: EAB0016 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Eight & Bob Champs de Provence
100 ml

Opis parfuma Eight & Bob Champs de Provence

Uniseks parfumska voda Eight & Bob Champs de Provence je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih.

  • cvetlična dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Zgornje note
bergamotka, hruška, pomaranča
Srčne note
jasmin, pomarančni cvet, vrtnica
Bazne note
ambroksan, mate, mošus
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Eight & BobEight & Bob je francoska parfumska hiša, ki se osredotoča na izdelavo resnično ekskluzivnih niche dišav v limitirani količini. Zgodovina blagovne znamke Eight & Bob sega do začetka 20. stoletja, ko je sin pariškega aristokrata, Albert Fouquet, s pomočjo svojega komornika Philippa ustvaril svoje prve dišave za lastno potrebo.

Z očarljivimi dišavami je potem presenečal svoje prijatelje ob različnih družbenih priložnostih. Posebni prelom je zanj pomenil poletni dopust na francoski rivieri, kjer se je leta 1937 po naključju seznanil z mladim ameriškim študentom in prihodnjim predsednikom Johnom F. Kennedyjem. Ta je bil nad njegovimi dišavami tudi navdihnjen in ga je zaprosil, da bi mu v Ameriko poslal osem vzorčkov za njegove znance. V Ameriki so Albertove dišave zaznale velik uspeh in povpraševanje po njih je nenehno naraščalo. O njegovih parfumih so pisali tudi različni pomembni hollywoodski režiserji, producenti in igralci, kot sta Cary Gant ali James Stewart.

S prihodom druge svetovne vojne pa je blagovna znamka Eight & Bob propadla. Nekaj let kasneje je bila zahvaljujoč Philippovi družini ponovno oživljena in je spet postala ena od najbolj ekskluzivnih blagovnih znamk, ki je priljubljena tudi med hollywoodskimi zvezdnicami.

Ocena Eight & Bob Champs de Provence

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!