Darila in akcije

Nova linija Eisenberg START z darilom in brezplačno dostavo
Spoznajte razstrupljevalne novosti iz linije START od blagovne znamke Eisenberg! Zdaj z darilom v obliki nahrbtne vrečke ob nakupu te linije nad 45 € in z brezplačno dostavo.
Kozmetična torbica Eisenberg brezplačno
Ob nakupu razkošne nege za sončenje Eisenberg nad 50 € boste prejeli stilsko torbico.

O blagovni znamki Eisenberg

Francoska blagovna znamka prestižne kozmetike in parfumov Eisenberg predstavlja združitev lepote, brezčasnosti in popolnosti. Nosi ime svojega ustanovitelja Joséja Eisenberga, ki je s svojim ustvarjalskim navdušenjem in brezkompromisnim pristopom znamki vdihnil življenje, strast in resnični smisel.

José Eisenberg je v modni industriji začel delati že pri svojih 21 letih, pozneje pa je dolgo deloval tudi na področju informacijske tehnologije. Ko je leta 2000 ustanovil svojo lepotno blagovno znamko, je tako ustvaril svet, ki obe njegovi strasti – umetnost in vrhunsko tehnologijo – združuje na edinstven način.

Vsi izdelki za nego kože in obraza blagovne znamke Eisenberg vsebujejo učinkovite naravne sestavine, razkošne surovine, kot je diamantni prah ali čisto zlato, in nenazadnje patentirani kompleks Trio-Molecular. Ta je rezultat 15-letne raziskave in predstavlja zelo učinkovito orožje za preprečevanje in popravljanje znakov staranja kože.

Parfumi Eisenberg so odraz sanj njihovega ustvarjalca. Sestavljajo razkošno zbirko dišav, ki je dragocena kot čustva, ki jih prebudijo v vas.

celotno besedilo skrij besedilo

Imate izbrano

  • Eisenberg
  • Sublime Tan
Odpri filter Zapri filter