Eisenberg Classique

dnevna vlažilna in zaščitna krema SPF 15

Eisenberg Classique dnevna vlažilna in zaščitna krema SPF 15
Eisenberg Classique dnevna vlažilna in zaščitna krema SPF 15
Eisenberg Classique dnevna vlažilna in zaščitna krema SPF 15
Brezplačna dostava
50 ml
121,00

Koda: EIS0214 | 2 kos na zalogi
kos
Darilo za vas
Kupite kakršenkoli izdelek iz kategorije koža ali ličila v vrednosti vsaj 29 € in v košarici lahko izberete iz nekaj čistilnih izdelkov za obraz linije Safee.
DPD
sreda 24. 4. 2019
Eisenberg Classique
50 ml | 121,00

Lastnosti

Kdaj uporabljati
za dan
Konsistenca
krema
Po problemu kože
vlaženje, zaščita kože
SPF
s SPF
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
Vlaženje, zaščita proti zunanjim vplivom

O blagovni znamki Eisenberg

Francoska blagovna znamka prestižne kozmetike in parfumov Eisenberg predstavlja združitev lepote, brezčasnosti in popolnosti. Nosi ime svojega ustanovitelja Joséja Eisenberga, ki je s svojim ustvarjalskim navdušenjem in brezkompromisnim pristopom znamki vdihnil življenje, strast in resnični smisel.

José Eisenberg je v modni industriji začel delati že pri svojih 21 letih, pozneje pa je dolgo deloval tudi na področju informacijske tehnologije. Ko je leta 2000 ustanovil svojo lepotno blagovno znamko, je tako ustvaril svet, ki obe njegovi strasti – umetnost in vrhunsko tehnologijo – združuje na edinstven način.

Vsi izdelki za nego kože in obraza blagovne znamke Eisenberg vsebujejo učinkovite naravne sestavine, razkošne surovine, kot je diamantni prah ali čisto zlato, in nenazadnje patentirani kompleks Trio-Molecular. Ta je rezultat 15-letne raziskave in predstavlja zelo učinkovito orožje za preprečevanje in popravljanje znakov staranja kože. Parfumi Eisenberg so odraz sanj njihovega ustvarjalca. Sestavljajo razkošno zbirko dišav, ki je dragocena kot čustva, ki jih prebudijo v vas.