Eisenberg Classique

dvokomponentni odstranjevalec vodoodpornih ličil

Eisenberg Classique dvokomponentni odstranjevalec vodoodpornih ličil
Eisenberg Classique dvokomponentni odstranjevalec vodoodpornih ličil
Eisenberg Classique dvokomponentni odstranjevalec vodoodpornih ličil
Brezplačna dostava
150 ml
49,65

Koda: EIS0161 | 4 kos na zalogi
kos
DPD
petek 26. 4. 2019
Eisenberg Classique
150 ml | 49,65

Opis kozmetike Eisenberg Classique

Pripravek za odstranjevanje ličil Eisenberg Classique z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.

Lastnosti:

  • učinkovito odstranjuje ličila s kože
  • popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila

Lastnosti

Konsistenca
emulzija
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Eisenberg

Francoska blagovna znamka prestižne kozmetike in parfumov Eisenberg predstavlja združitev lepote, brezčasnosti in popolnosti. Nosi ime svojega ustanovitelja Joséja Eisenberga, ki je s svojim ustvarjalskim navdušenjem in brezkompromisnim pristopom znamki vdihnil življenje, strast in resnični smisel.

José Eisenberg je v modni industriji začel delati že pri svojih 21 letih, pozneje pa je dolgo deloval tudi na področju informacijske tehnologije. Ko je leta 2000 ustanovil svojo lepotno blagovno znamko, je tako ustvaril svet, ki obe njegovi strasti – umetnost in vrhunsko tehnologijo – združuje na edinstven način.

Vsi izdelki za nego kože in obraza blagovne znamke Eisenberg vsebujejo učinkovite naravne sestavine, razkošne surovine, kot je diamantni prah ali čisto zlato, in nenazadnje patentirani kompleks Trio-Molecular. Ta je rezultat 15-letne raziskave in predstavlja zelo učinkovito orožje za preprečevanje in popravljanje znakov staranja kože. Parfumi Eisenberg so odraz sanj njihovega ustvarjalca. Sestavljajo razkošno zbirko dišav, ki je dragocena kot čustva, ki jih prebudijo v vas.