Eisenberg Classiquehranilna krema za zelo suho in občutljivo kožo

Eisenberg Classique hranilna krema za zelo suho in občutljivo kožo
Eisenberg Classique hranilna krema za zelo suho in občutljivo kožo
Brezplačna dostava
50 ml
58,00

Koda: EIS0210 | 4 kos na zalogi
1

Dodano v košarico

Eisenberg Classique hranilna krema za zelo suho in občutljivo kožo
| 1 kos | 58,00
DPD
četrtek 19. 9. 2019

Opis izdelka Eisenberg Classique

Lastnosti:

  • globinsko hrani

Lastnosti

Kdaj uporabljati
za dan, za dan in noč, za nočza noč
Konsistenca
krema
Starost
za vse starosti
Tip kože
občutljiva, suha
Učinek
pomirjanje, prehrana
Zaščita pred soncem
brez SPF

O blagovni znamki Eisenberg

Francoska blagovna znamka prestižne kozmetike in parfumov Eisenberg predstavlja združitev lepote, brezčasnosti in popolnosti. Nosi ime svojega ustanovitelja Joséja Eisenberga, ki je s svojim ustvarjalskim navdušenjem in brezkompromisnim pristopom znamki vdihnil življenje, strast in resnični smisel.

José Eisenberg je v modni industriji začel delati že pri svojih 21 letih, pozneje pa je dolgo deloval tudi na področju informacijske tehnologije. Ko je leta 2000 ustanovil svojo lepotno blagovno znamko, je tako ustvaril svet, ki obe njegovi strasti – umetnost in vrhunsko tehnologijo – združuje na edinstven način.

Vsi izdelki za nego kože in obraza blagovne znamke Eisenberg vsebujejo učinkovite naravne sestavine, razkošne surovine, kot je diamantni prah ali čisto zlato, in nenazadnje patentirani kompleks Trio-Molecular. Ta je rezultat 15-letne raziskave in predstavlja zelo učinkovito orožje za preprečevanje in popravljanje znakov staranja kože. Parfumi Eisenberg so odraz sanj njihovega ustvarjalca. Sestavljajo razkošno zbirko dišav, ki je dragocena kot čustva, ki jih prebudijo v vas.

Recenzija Eisenberg Classique