Eisenberg Classique

kozmetični set

Eisenberg Classique kozmetični set
Eisenberg Classique kozmetični set
Eisenberg Classique kozmetični set
Akcija
Brezplačna dostava
130,00

Koda: EIS00293 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Anti-Age Treatment 50 ml + Body Lifting Treatment 15 ml + 2x Moisturising Smoothing Serum 3 ml

kos
DPD
ponedeljek, 21. 1. 2019
Eisenberg Classique
| 130,00

Lastnosti

Po problemu kože
gube
Starost
za vse starosti
Tip kože
za vse tipe kože
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Eisenberg

Francoska blagovna znamka prestižne kozmetike in parfumov Eisenberg predstavlja združitev lepote, brezčasnosti in popolnosti. Nosi ime svojega ustanovitelja Joséja Eisenberga, ki je s svojim ustvarjalskim navdušenjem in brezkompromisnim pristopom znamki vdihnil življenje, strast in resnični smisel.

José Eisenberg je v modni industriji začel delati že pri svojih 21 letih, pozneje pa je dolgo deloval tudi na področju informacijske tehnologije. Ko je leta 2000 ustanovil svojo lepotno blagovno znamko, je tako ustvaril svet, ki obe njegovi strasti – umetnost in vrhunsko tehnologijo – združuje na edinstven način.

Vsi izdelki za nego kože in obraza blagovne znamke Eisenberg vsebujejo učinkovite naravne sestavine, razkošne surovine, kot je diamantni prah ali čisto zlato, in nenazadnje patentirani kompleks Trio-Molecular. Ta je rezultat 15-letne raziskave in predstavlja zelo učinkovito orožje za preprečevanje in popravljanje znakov staranja kože. Parfumi Eisenberg so odraz sanj njihovega ustvarjalca. Sestavljajo razkošno zbirko dišav, ki je dragocena kot čustva, ki jih prebudijo v vas.