Eisenberg Homme

učvrstitveni gel za telo s hladilnim učinkom

Eisenberg Homme učvrstitveni gel za telo s hladilnim učinkom
Eisenberg Homme učvrstitveni gel za telo s hladilnim učinkom
240 ml

Koda: EIS0270 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Eisenberg Homme
240 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis izdelka Eisenberg Homme

Pripravek Eisenberg Homme pomaga na poti do vitkejše postave.

Lastnosti:

  • stimulira
  • pomaga pri hujšanju in podpira izgubo maščobe
  • učinkovito nahrani kožo

Navodilo za uporabo:
Nanesite pripravek s krožnimi gibi na območja telesa s prekomernim maščobnim tkivom in celulitom (boki, zadnjica, stegna). Masirajte, dokler se pripravek povsem ne vpije. Uporabljajte redno.

Lastnosti

Konsistenca
gel krema
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Eisenberg

Francoska blagovna znamka prestižne kozmetike in parfumov Eisenberg predstavlja združitev lepote, brezčasnosti in popolnosti. Nosi ime svojega ustanovitelja Joséja Eisenberga, ki je s svojim ustvarjalskim navdušenjem in brezkompromisnim pristopom znamki vdihnil življenje, strast in resnični smisel.

José Eisenberg je v modni industriji začel delati že pri svojih 21 letih, pozneje pa je dolgo deloval tudi na področju informacijske tehnologije. Ko je leta 2000 ustanovil svojo lepotno blagovno znamko, je tako ustvaril svet, ki obe njegovi strasti – umetnost in vrhunsko tehnologijo – združuje na edinstven način.

Vsi izdelki za nego kože in obraza blagovne znamke Eisenberg vsebujejo učinkovite naravne sestavine, razkošne surovine, kot je diamantni prah ali čisto zlato, in nenazadnje patentirani kompleks Trio-Molecular. Ta je rezultat 15-letne raziskave in predstavlja zelo učinkovito orožje za preprečevanje in popravljanje znakov staranja kože. Parfumi Eisenberg so odraz sanj njihovega ustvarjalca. Sestavljajo razkošno zbirko dišav, ki je dragocena kot čustva, ki jih prebudijo v vas.