Elancyl Fermeté

nega za telo za učvrstitev kože proti celulitu

Elancyl Fermeté nega za telo za učvrstitev kože proti celulitu
Elancyl Fermeté nega za telo za učvrstitev kože proti celulitu
Elancyl Fermeté nega za telo za učvrstitev kože proti celulitu
Razprodaja
200 ml
17,78

Koda: ELC1188 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Elancyl Fermeté
200 ml | 17,78

Opis kozmetike Elancyl Fermeté

Pripravek Elancyl Fermeté pomaga na poti do vitkejše postave.

Lastnosti:

  • vidno gladi kožo
  • koži vrača prožnost
  • ne pušča mastnega občutka

Navodilo za uporabo:
Nanesite pripravek s krožnimi gibi na območja telesa s prekomernim maščobnim tkivom in celulitom (boki, zadnjica, stegna). Masirajte, dokler se pripravek povsem ne vpije. Uporabljajte redno.

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Elancyl

Kozmetika Elancyl neguje žensko kožo v vseh obdobjih življenja že od leta 1971. Raziskovanja, ki so za blagovno znamko bistvena, iščejo nove zanimive učinkovite snovi, ki rešujejo krepkost kože, tonizacijo, energijo, svežino, regeneracijo itd.

Eden od velikih mejnikov za nego telesa je bilo leto 1978, ko je bil prvič uporabljen kofein v boju proti celulitu prav v pripravkih blagovne znamke Elancyl. Drugi popolnoma revolucionarni pristop je osredotočanje na tako imenovano kronobiologijo, ki se ukvarja z izkoriščanjem učinkovitih naravnih snovi v skladu z bioritmi. To pomeni, da vejo, kdaj uporabiti določeni pripravek, da bi spodbudil ali po potrebi oslabel metabolične procese.

Osnovna usmeritev izdelkov je učvrstitev kože celega telesa, hujšanje, prevencija in rešitev strij. Lepota ni konstantna, ženske vedno hrepenijo po boljšem videzu in tekom življenja prihaja do številnih sprememb. Odraščanje, nosečnost, izguba teže ali njeno povečanje, to so trenutki, ko lahko zaupate negi Elancyl in rezultat bo lepša in bolj čvrsta koža.

free delivery