Elancyl Fermeté

nega za telo za učvrstitev kože za dekolte in prsi

Elancyl Fermeté nega za telo za učvrstitev kože za dekolte in prsi
Elancyl Fermeté nega za telo za učvrstitev kože za dekolte in prsi
50 ml
17,46

Koda: ELC1186 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
petek 19. 7. 2019
Elancyl Fermeté
50 ml | 17,46

Opis izdelka Elancyl Fermeté

Opis:
Gel za učvrstitev Elancyl Fermeté gladi, vlaži in učvrsti kožo tako, da bo vaš dekolte in prsi popolnoma učvrščeni in oblikovani. Vsebuje kompleks antioksidantov in aktivnih snovi za učvrstitev, ki vsak dan ščitijo kožo pred škodljivimi vplivi zunanjega okolja.
Gel za učvrstitev za dekolte in prsi Elancyl Fermeté ima kremasto-gelasto teksturo, ki je odišavljena in obogatena z mandljevim oljem. Po uporabi bo koža vaših prsi lepo mehka, učvrščena in navlažena. Privoščite si nego za učvrstitev od blagovne znamke Elancyl!

Učinki:

  • gladi
  • vlaži
  • učvrsti

Sestava:

  • kopleks antioksidantov – ščiti kožo pred škodljivimi vplivi zunanjega okolja
  • aktivne snovi za učvrstitev
  • mandljevo olje – mehča kožo

Tip kože:
Primeren za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:
Nanesite 1-2 odmerka gela za učvrstitev vsako jutro na čisto in suho kožo. Vmasirajte s krožnimi gibi. Napredujte od prsi po dekolte proti vratu.

Lastnosti

Konsistenca
gel krema

O blagovni znamki Elancyl

Kozmetika Elancyl neguje žensko kožo v vseh obdobjih življenja že od leta 1971. Raziskovanja, ki so za blagovno znamko bistvena, iščejo nove zanimive učinkovite snovi, ki rešujejo krepkost kože, tonizacijo, energijo, svežino, regeneracijo itd.

Eden od velikih mejnikov za nego telesa je bilo leto 1978, ko je bil prvič uporabljen kofein v boju proti celulitu prav v pripravkih blagovne znamke Elancyl. Drugi popolnoma revolucionarni pristop je osredotočanje na tako imenovano kronobiologijo, ki se ukvarja z izkoriščanjem učinkovitih naravnih snovi v skladu z bioritmi. To pomeni, da vejo, kdaj uporabiti določeni pripravek, da bi spodbudil ali po potrebi oslabel metabolične procese.

Osnovna usmeritev izdelkov je učvrstitev kože celega telesa, hujšanje, prevencija in rešitev strij. Lepota ni konstantna, ženske vedno hrepenijo po boljšem videzu in tekom življenja prihaja do številnih sprememb. Odraščanje, nosečnost, izguba teže ali njeno povečanje, to so trenutki, ko lahko zaupate negi Elancyl in rezultat bo lepša in bolj čvrsta koža.