Elancyl Slim Design

kozmetični set II.

Elancyl Slim Design kozmetični set II.
Elancyl Slim Design kozmetični set II.
Razprodaja
75,33

Koda: ELC1319 | Več kot 5 kosov na zalogi

Set vsebuje: Slimming Concentrate Gel 200 ml + Slim Massage Tool for Guided Massage

kos
DPD
četrtek 20. 6. 2019
Elancyl Slim Design
| 75,33

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Elancyl

Kozmetika Elancyl neguje žensko kožo v vseh obdobjih življenja že od leta 1971. Raziskovanja, ki so za blagovno znamko bistvena, iščejo nove zanimive učinkovite snovi, ki rešujejo krepkost kože, tonizacijo, energijo, svežino, regeneracijo itd.

Eden od velikih mejnikov za nego telesa je bilo leto 1978, ko je bil prvič uporabljen kofein v boju proti celulitu prav v pripravkih blagovne znamke Elancyl. Drugi popolnoma revolucionarni pristop je osredotočanje na tako imenovano kronobiologijo, ki se ukvarja z izkoriščanjem učinkovitih naravnih snovi v skladu z bioritmi. To pomeni, da vejo, kdaj uporabiti določeni pripravek, da bi spodbudil ali po potrebi oslabel metabolične procese.

Osnovna usmeritev izdelkov je učvrstitev kože celega telesa, hujšanje, prevencija in rešitev strij. Lepota ni konstantna, ženske vedno hrepenijo po boljšem videzu in tekom življenja prihaja do številnih sprememb. Odraščanje, nosečnost, izguba teže ali njeno povečanje, to so trenutki, ko lahko zaupate negi Elancyl in rezultat bo lepša in bolj čvrsta koža.