Elancyl Slim Designkozmetični set II. za ženske

Elancyl Slim Design kozmetični set II. za ženske
Elancyl Slim Design kozmetični set II. za ženske
Razprodaja
73,48

Koda: ELC1319 | 5 kos na zalogi

shujševalni gelasti koncentrat 200 ml

1

Dodano v košarico

Elancyl Slim Design kozmetični set II. za ženske
| 1 kos | 73,48
DPD
ponedeljek 18. 11. 2019
  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože
Tip seta
Ugodno pakiranje

O blagovni znamki Elancyl

Kozmetika Elancyl neguje žensko kožo v vseh obdobjih življenja že od leta 1971. Raziskovanja, ki so za blagovno znamko bistvena, iščejo nove zanimive učinkovite snovi, ki rešujejo krepkost kože, tonizacijo, energijo, svežino, regeneracijo itd.

Eden od velikih mejnikov za nego telesa je bilo leto 1978, ko je bil prvič uporabljen kofein v boju proti celulitu prav v pripravkih blagovne znamke Elancyl. Drugi popolnoma revolucionarni pristop je osredotočanje na tako imenovano kronobiologijo, ki se ukvarja z izkoriščanjem učinkovitih naravnih snovi v skladu z bioritmi. To pomeni, da vejo, kdaj uporabiti določeni pripravek, da bi spodbudil ali po potrebi oslabel metabolične procese.

Osnovna usmeritev izdelkov je učvrstitev kože celega telesa, hujšanje, prevencija in rešitev strij. Lepota ni konstantna, ženske vedno hrepenijo po boljšem videzu in tekom življenja prihaja do številnih sprememb. Odraščanje, nosečnost, izguba teže ali njeno povečanje, to so trenutki, ko lahko zaupate negi Elancyl in rezultat bo lepša in bolj čvrsta koža.

Recenzija Elancyl Slim Design

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!