Elancyl Slim Design

shujševalno olje proti celulitu in strijam

Elancyl Slim Design shujševalno olje proti celulitu in strijam
Elancyl Slim Design shujševalno olje proti celulitu in strijam
Brezplačna dostava
Razprodaja
150 ml
15,82

Koda: ELC1315 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Elancyl Slim Design
150 ml | 15,82

Opis izdelka Elancyl Slim Design

Pripravek Elancyl Slim Design pomaga na poti do vitkejše postave.

Lastnosti:

  • vidno gladi kožo
  • zlahka se vpija v kožo
  • oži, oblikuje boke, zadnjico in stegna

Navodilo za uporabo:
Nanesite pripravek s krožnimi gibi na območja telesa s prekomernim maščobnim tkivom in celulitom (boki, zadnjica, stegna). Masirajte, dokler se pripravek povsem ne vpije.

Lastnosti

Konsistenca
olje
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Elancyl

Kozmetika Elancyl neguje žensko kožo v vseh obdobjih življenja že od leta 1971. Raziskovanja, ki so za blagovno znamko bistvena, iščejo nove zanimive učinkovite snovi, ki rešujejo krepkost kože, tonizacijo, energijo, svežino, regeneracijo itd.

Eden od velikih mejnikov za nego telesa je bilo leto 1978, ko je bil prvič uporabljen kofein v boju proti celulitu prav v pripravkih blagovne znamke Elancyl. Drugi popolnoma revolucionarni pristop je osredotočanje na tako imenovano kronobiologijo, ki se ukvarja z izkoriščanjem učinkovitih naravnih snovi v skladu z bioritmi. To pomeni, da vejo, kdaj uporabiti določeni pripravek, da bi spodbudil ali po potrebi oslabel metabolične procese.

Osnovna usmeritev izdelkov je učvrstitev kože celega telesa, hujšanje, prevencija in rešitev strij. Lepota ni konstantna, ženske vedno hrepenijo po boljšem videzu in tekom življenja prihaja do številnih sprememb. Odraščanje, nosečnost, izguba teže ali njeno povečanje, to so trenutki, ko lahko zaupate negi Elancyl in rezultat bo lepša in bolj čvrsta koža.