Elancyl Vergetures

negovalno olje proti strijam

Elancyl Vergetures negovalno olje proti strijam
Elancyl Vergetures negovalno olje proti strijam
150 ml

Koda: ELC1218 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka Elancyl Vergetures

Pripravek Elancyl Vergetures se bori proti strijam in tako koži vrača njen prvotni videz.

Lastnosti:

  • ugodno deluje proti strijam in brazgotinam
  • vlaži in globinsko hrani
  • učvrsti kožo
  • ščiti kožo med nosečnostjo

Sestava:

  • brez dišav

Navodilo za uporabo:
Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.

Lastnosti

Konsistenca
olje
Tip kože
za vse vrste kože
Vrsta olja
mešanica olj

O blagovni znamki Elancyl

Kozmetika Elancyl neguje žensko kožo v vseh obdobjih življenja že od leta 1971. Raziskovanja, ki so za blagovno znamko bistvena, iščejo nove zanimive učinkovite snovi, ki rešujejo krepkost kože, tonizacijo, energijo, svežino, regeneracijo itd.

Eden od velikih mejnikov za nego telesa je bilo leto 1978, ko je bil prvič uporabljen kofein v boju proti celulitu prav v pripravkih blagovne znamke Elancyl. Drugi popolnoma revolucionarni pristop je osredotočanje na tako imenovano kronobiologijo, ki se ukvarja z izkoriščanjem učinkovitih naravnih snovi v skladu z bioritmi. To pomeni, da vejo, kdaj uporabiti določeni pripravek, da bi spodbudil ali po potrebi oslabel metabolične procese.

Osnovna usmeritev izdelkov je učvrstitev kože celega telesa, hujšanje, prevencija in rešitev strij. Lepota ni konstantna, ženske vedno hrepenijo po boljšem videzu in tekom življenja prihaja do številnih sprememb. Odraščanje, nosečnost, izguba teže ali njeno povečanje, to so trenutki, ko lahko zaupate negi Elancyl in rezultat bo lepša in bolj čvrsta koža.