Elemis Anti-Ageing Pro-Collagenkozmetični set I. za ženske

Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen kozmetični set I. za ženske
Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen kozmetični set I. za ženske

Koda: ELE03811 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

koncentrirani serum proti gubam 2x 15 ml + dnevna krema proti gubam 30 ml + nočna krema proti gubam 15 ml + učvrstitvena maska za obraz proti gubam 15 ml + nega proti gubam za vrat in dekolte 15 ml

Lastnosti

Starost
gubice, prve gubice
Tip kože
za vse tipe kože
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki ElemisKozmetika Elemis se je rodila iz hrepenenja po združitvi moči narave, znanosti in aromatičnih snovi. Stanje naše kože na obrazu in kože celega telesa je zelo ozko povezano z našimi čuti in zato je treba zagotoviti popolno ravnovesje na vseh teh področjih.

Britanska blagovna znamka Elemis je bila ustanovljena leta 1989 in zahvaljujoč svojim edinstvenim naprednim pripravkom ji je zelo hitro uspelo doseči prvo linijo v kozmetični industriji. Pri razvoju novih izdelkov črpa Elemis svoja znanja iz kompleksnega dojemanja življenjskega stila. Sestava kozmetike Elemis je bogata z naravnimi viri našega planeta. Pomembno osnovo pripravkov Elemis predstavljajo morske in rastlinske snovi.

Unikatni pripravki Elemis uporabljajo tudi profesionalci pri zdraviliščnih terapijah. Kozmetični proizvodi Elemis so dermatološko testirani in imajo dokazane učinke, ki jih potrjujejo razsežne znanstvene študije.

Recenzija Elemis Anti-Ageing Pro-Collagen