Elemis Anti-Ageing White Brighteningposvetlitveni serum z vitaminom C

Elemis Anti-Ageing White Brightening posvetlitveni serum z vitaminom C
Elemis Anti-Ageing White Brightening posvetlitveni serum z vitaminom C
30 ml

Koda: ELE0053 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Elemis Anti-Ageing White Brightening
Lastnosti

Serum za obraz Elemis Anti-Ageing White Brightening je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.

Lastnosti:

  • izenačuje barvni odtenek kože

Navodilo za uporabo:
Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.

Lastnosti

Konsistenca
serum
Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
osvetljevanje, poenotenje, proti pigmentnim madežem, proti staranju, proti temnim kolobarjem

O blagovni znamki ElemisKozmetika Elemis se je rodila iz hrepenenja po združitvi moči narave, znanosti in aromatičnih snovi. Stanje naše kože na obrazu in kože celega telesa je zelo ozko povezano z našimi čuti in zato je treba zagotoviti popolno ravnovesje na vseh teh področjih.

Britanska blagovna znamka Elemis je bila ustanovljena leta 1989 in zahvaljujoč svojim edinstvenim naprednim pripravkom ji je zelo hitro uspelo doseči prvo linijo v kozmetični industriji. Pri razvoju novih izdelkov črpa Elemis svoja znanja iz kompleksnega dojemanja življenjskega stila. Sestava kozmetike Elemis je bogata z naravnimi viri našega planeta. Pomembno osnovo pripravkov Elemis predstavljajo morske in rastlinske snovi.

Unikatni pripravki Elemis uporabljajo tudi profesionalci pri zdraviliščnih terapijah. Kozmetični proizvodi Elemis so dermatološko testirani in imajo dokazane učinke, ki jih potrjujejo razsežne znanstvene študije.

Recenzija Elemis Anti-Ageing White Brightening