Elemis Men

pomirjujoča krema za britje

Elemis Men pomirjujoča krema za britje
150 ml
17,90

Koda: ELE0111 | 3 kos na zalogi
kos
DPD
četrtek 23. 5. 2019
Elemis Men
150 ml | 17,90

Opis kozmetike Elemis Men

Izdelek za britje Elemis Men zagotavlja popolnoma nemoten postopek pri vašem ritualu britja.

Lastnosti:

  • zagotavlja kar najbolj gladko britje
  • preprečuje draženje kože
  • pomirja kožo
  • obnavlja in poživlja kožo

Navodilo za uporabo:
Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni. Po britju temeljito umijte.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki ElemisKozmetika Elemis se je rodila iz hrepenenja po združitvi moči narave, znanosti in aromatičnih snovi. Stanje naše kože na obrazu in kože celega telesa je zelo ozko povezano z našimi čuti in zato je treba zagotoviti popolno ravnovesje na vseh teh področjih.

Britanska blagovna znamka Elemis je bila ustanovljena leta 1989 in zahvaljujoč svojim edinstvenim naprednim pripravkom ji je zelo hitro uspelo doseči prvo linijo v kozmetični industriji. Pri razvoju novih izdelkov črpa Elemis svoja znanja iz kompleksnega dojemanja življenjskega stila. Sestava kozmetike Elemis je bogata z naravnimi viri našega planeta. Pomembno osnovo pripravkov Elemis predstavljajo morske in rastlinske snovi.

Unikatni pripravki Elemis uporabljajo tudi profesionalci pri zdraviliščnih terapijah. Kozmetični proizvodi Elemis so dermatološko testirani in imajo dokazane učinke, ki jih potrjujejo razsežne znanstvene študije.