Elemis Pro-Collagen Insta-Smooth Primer podlaga za glajenje kože in zmanjšanje por

Elemis Pro-Collagen Insta-Smooth Primer podlaga za glajenje kože in zmanjšanje por
Elemis Pro-Collagen Insta-Smooth Primer podlaga za glajenje kože in zmanjšanje por
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
74,00

Prihranite 15%
50 ml
62,90

Koda: ELE04227 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 9. 3. 2021

Opis izdelka Elemis Pro-Collagen Insta-Smooth Primer
Lastnosti

Podlaga za make up Elemis Pro-Collagen Insta-Smooth Primer popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja.

Lastnosti:

  • povečuje odpornost ličenja
  • kožo popolnoma pripravi na nanos make upa
  • matira
  • gladi gubice
  • zapolnjuje pore

Navodilo za uporabo:
Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.

Lastnosti

Učinek
Vlaženje, proti staranju, matiranje, minimalizacija por

O blagovni znamki Elemis

Kozmetika Elemis se je rodila iz hrepenenja po združitvi moči narave, znanosti in aromatičnih snovi. Stanje naše kože na obrazu in kože celega telesa je zelo ozko povezano z našimi čuti in zato je treba zagotoviti popolno ravnovesje na vseh teh področjih.

Britanska blagovna znamka Elemis je bila ustanovljena leta 1989 in zahvaljujoč svojim edinstvenim naprednim pripravkom ji je zelo hitro uspelo doseči prvo linijo v kozmetični industriji. Pri razvoju novih izdelkov črpa Elemis svoja znanja iz kompleksnega dojemanja življenjskega stila. Sestava kozmetike Elemis je bogata z naravnimi viri našega planeta. Pomembno osnovo pripravkov Elemis predstavljajo morske in rastlinske snovi.

Unikatni pripravki Elemis uporabljajo tudi profesionalci pri zdraviliščnih terapijah. Kozmetični proizvodi Elemis so dermatološko testirani in imajo dokazane učinke, ki jih potrjujejo razsežne znanstvene študije.

Recenzija Elemis Pro-Collagen Insta-Smooth Primer