Elizabeth Arden 5th Avenue After Fiveparfumska voda za ženske

Elizabeth Arden 5th Avenue After Five parfumska voda za ženske
Elizabeth Arden 5th Avenue After Five parfumska voda za ženske
125 ml
15,70

Koda: ELA0002 | Na zalogi
1

Dodano v košarico

Elizabeth Arden 5th Avenue After Five parfumska voda za ženske
| 1 kos | 15,70
DPD
sreda 25. 9. 2019

Opis parfuma Elizabeth Arden 5th Avenue After Five

Elizabeth Arden 5th Avenue After Five je cvetna dišava z mirnim orientalskim pridihom. Gre za naslednjo iz serije parfumov Elizabeth Arden, ki so navdihnjeni z mestom New York, konkretno z najbolj slavno ulico 5th Avenue.

Ta parfum vas zavije v prijetno svežino, ki jo ustvarja kombinacija citrusne bergamotke skupaj z okusno črno slivo. Sadni toni predstavljajo le uvodno melodijo celotnega parfuma. Ta se postopoma odpira in odkriva prelepe cvetne tone. Tukaj se mešajo akcenti nežnih in lahkih cvetnih tonov lotosa in bele breze skupaj z bolj izrazitimi toni jasmina. Orientalski značaj nudi tudi žafran, ki dodaja dišavi 5th Avenue After Five pridih popolne edinstvenosti. Satenasto toplo osnovo parfuma še poudarja njegov cveten orientalski značaj, ki ga predstavlja sandalovina, koriander in fižol tonka.

Dišava 5th Avenue After Five pooseblja veselje do prostega večera, ki sledi po koncu delovnega dneva. Je sveža, lahka in si želi uživati vsako minuto prostega časa. To pomeni izkoristiti vse možnosti velemesta. Parfum je torej hkrati simbol vznemirjenja in prihodnjih doživetij, ki so zavita v tančico temne noči.

Ženske, ki ljubijo 5th Avenue After Five imajo rade tudi velemesto - njegovo energijo in raznolikost. In takšne so tudi uporabnice parfuma. Ljubijo vznemirjenje, nova doživetja, imajo veliko energije in uživajo v možnostih velemesta s polno paro. Parfum pristane ženskam, ki se rade počutijo čiste in sveže, ampak hkrati rade delujejo skrivnostno in vabljivo. In prav takšne so lahko zahvaljujoč 5th Avenue After Five.

Vsaka ženska takšne občutke ceni 24 ur na dan in zahvaljujoč dišavi je to zelo enostavno. Luksuzni parfum 5th Avenue After Five je lahko svež in zato je idealen kot dodatek ob delovnih dneh, ki jih preživljate v službi. Prav tako pa se boste zahvaljujoč parfumu počutili odlično tudi ob vsaki družbeni priložnosti, zaviti v tančico zapeljivosti in skrivnosti.

Sestava

Zgornje note
bergamotka, sliva
Srčne note
breza, jasmin, lotos, žafran
Bazne note
fižol tonka, koriander, mošus, sandalovina
Vrsta dišave
cvetlične, lesne

O blagovni znamki Elizabeth Arden

Parfumi Elizabeth Arden | Kozmetika Elizabeth Arden – pravica do lepote. Ameriško blagovno znamko parfumov in kozmetike Elizabeth Arden je ustanovila že leta 1910 kanadsko-ameriška podjetnica Florence Nightingale Graham in ji je dala ime, ki ga je sama uporabljala pri poslovanju.

Elizabeth Arden, podjetnica, svetovalka na področju lepote in bojevnica za pravice žensk, predstavlja vse do danes navdih za ženske po vsem svetu. Sijočo zgodovino svoje blagovne znamke je začela z ustanovitvijo svojega prvega salona na Peti aveniji v New Yorku v obdobju, ko so ženske le redkokdaj poslovale in uporabljanje make-upa sploh ni bilo običajno. Med drugo svetovno vojno je razvijala kozmetiko za ženske, ki so služile v vojski in leta 1946 je postala prva ženska, ki se je pojavila na naslovnici revije Time.

Elizabeth Arden je sodila med prve, ki so uveljavljali znanstvene inovacije v kozmetični industriji, in svetovno slavna je postala zahvaljujoč svojemu holističnemu pristopu do lepote. Že v 20. letih je apelirala na ženske, da bi kožo vlažile, da bi se izogibale bivanju na neposrednem soncu in vsak dan vadile jogo. Elizabeth, ki je doživela več kot 80 let, je umrla v New Yorku leta 1966. Bila je resnično izjemna ženska in številne svoje unikatne prednosti je predala svetovno priznani blagovni znamki.

Elizabeth Arden je bila prepričana, da lepota ne temelji v kopičenju make-upa, temveč v inteligentni združitvi znanosti in narave. Njeni kozmetični izdelki si prizadevajo za izboljšanje celotnega stanja kože in je nočejo le maskirati. Blagovna znamka Elizabeth ARden je prinesla v kozmetično industrijo celo vrsto načelnih inovacij, med katere spada na primer dekorativna kozmetika za oči ali kozmetični izdelki v potovalnih pakiranjih.

 Izdelki za nego kože in telesa, široka paleta dekorativne kozmetike in tudi dišave od blagovne znamke Elizabeth Arden v sebi do danes nosijo nepremagljivega, inovativnega duha ustanoviteljice blagovne znamke, ki je predana prizadevanju za najvišjo kakovost. Ni naključje, da med slavnimi imeni sodelavcev so se pojavili na primer Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe ali Marlene Dietrich.

Med najbolj znane izdelke Elizabeth Arden sodi na primer Eight Hour Cream, ki ščiti in zdravi suho, razpokano in razdraženo kožo, ali parfum 5th Avenue za ženske, ki se odlikujejo z izbranim okusom, inteligenco, eleganco in uspešnostjo.

Zahvaljujoč blagovni znamki Elizabeth Arden so vsak dan ženske po vsem svetu lepše in bolj samozavestne. Široka paleta kozmetičnih izdelkov garantira samo najvišjo kakovost in hkrati tudi edinstvenost duha.

„Vsaka ženska ima pravico biti lepa.“ (Elizabeth Arden)

Recenzija Elizabeth Arden 5th Avenue After Five

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!