Elizabeth Arden 5th Avenue Nights

parfumska voda za ženske 125 ml

2×
Elizabeth Arden 5th Avenue Nights parfumska voda za ženske 125 ml
Elizabeth Arden 5th Avenue Nights parfumska voda za ženske 125 ml
125 ml
19,50

Koda: ELA0025 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
Elizabeth Arden 5th Avenue Nights
125 ml | 19,50

Opis parfuma Elizabeth Arden 5th Avenue Nights

Nenavaden parfum Elizabeth Arden 5th Avenue Nights je nujen dodatek za večerne priložnosti. Namenjen je za vse moderne ženske, ki si želijo prevzeti svojo okolico ob vsaki priložnosti. Parfum v sebi skriva nočno vzdušje 5th Avenue, najbolj znane ulice New Yorka. Manekenke, ustvarjalci in zvezdnice imajo na sebi izbor najbolj zanimivih oblek od svetovno znanih načrtovalcev, ampak tudi iz second hand trgovin, ali lastne proizvodnje. Cel svet, mešanica različnih kultur in narodnosti se sreča v uglednih restavracijah, da bi si privoščil gurmansko doživetje svojega življenja. Potem bodo vsi plesali pod taktirko slavnih DJ-ev, ali obiskali operno predstavo. V enem izmed najboljših klubov bodo uživali v koktajlih, ki jih bo mešal  nagrajeni barman. Sijoč nočni svet bo prevzel tudi vas. Če ste ljubitelji velemest, New York skupaj s svojo 5th Avenue je ta pravi za vas.

Cvetno-orientalna kombinacija je s svojo izrazito sestavo primerna prav za večer. Cvetno sestavino odpirajo frezija, vrtnica in ciklama. Kasneje se jim pridružijo jasmin, šmarnica in lilija. Popolno piko na koncu bo naredila osnova parfuma v obliki eksotične vanilje, okusne bele čokolade in mošusa.

Sestava

Zgornje note
bergamotka, ciklama, frezija, mandarina, vrtnica
Srčne note
jasmin, lilija, močvirska kačunka, posončnica, šmarnica
Bazne note
čokolada, les, mošus, vanilija
Vrsta dišave
cvetlične, orientalske

O blagovni znamki Elizabeth Arden

Parfumi Elizabeth Arden | Kozmetika Elizabeth Arden – pravica do lepote. Ameriško blagovno znamko parfumov in kozmetike Elizabeth Arden je ustanovila že leta 1910 kanadsko-ameriška podjetnica Florence Nightingale Graham in ji je dala ime, ki ga je sama uporabljala pri poslovanju.

Elizabeth Arden, podjetnica, svetovalka na področju lepote in bojevnica za pravice žensk, predstavlja vse do danes navdih za ženske po vsem svetu. Sijočo zgodovino svoje blagovne znamke je začela z ustanovitvijo svojega prvega salona na Peti aveniji v New Yorku v obdobju, ko so ženske le redkokdaj poslovale in uporabljanje make-upa sploh ni bilo običajno. Med drugo svetovno vojno je razvijala kozmetiko za ženske, ki so služile v vojski in leta 1946 je postala prva ženska, ki se je pojavila na naslovnici revije Time.

Elizabeth Arden je sodila med prve, ki so uveljavljali znanstvene inovacije v kozmetični industriji, in svetovno slavna je postala zahvaljujoč svojemu holističnemu pristopu do lepote. Že v 20. letih je apelirala na ženske, da bi kožo vlažile, da bi se izogibale bivanju na neposrednem soncu in vsak dan vadile jogo. Elizabeth, ki je doživela več kot 80 let, je umrla v New Yorku leta 1966. Bila je resnično izjemna ženska in številne svoje unikatne prednosti je predala svetovno priznani blagovni znamki.

Elizabeth Arden je bila prepričana, da lepota ne temelji v kopičenju make-upa, temveč v inteligentni združitvi znanosti in narave. Njeni kozmetični izdelki si prizadevajo za izboljšanje celotnega stanja kože in je nočejo le maskirati. Blagovna znamka Elizabeth ARden je prinesla v kozmetično industrijo celo vrsto načelnih inovacij, med katere spada na primer dekorativna kozmetika za oči ali kozmetični izdelki v potovalnih pakiranjih.

 Izdelki za nego kože in telesa, široka paleta dekorativne kozmetike in tudi dišave od blagovne znamke Elizabeth Arden v sebi do danes nosijo nepremagljivega, inovativnega duha ustanoviteljice blagovne znamke, ki je predana prizadevanju za najvišjo kakovost. Ni naključje, da med slavnimi imeni sodelavcev so se pojavili na primer Jacqueline Kennedy, Marilyn Monroe ali Marlene Dietrich.

Med najbolj znane izdelke Elizabeth Arden sodi na primer Eight Hour Cream, ki ščiti in zdravi suho, razpokano in razdraženo kožo, ali parfum 5th Avenue za ženske, ki se odlikujejo z izbranim okusom, inteligenco, eleganco in uspešnostjo.

Zahvaljujoč blagovni znamki Elizabeth Arden so vsak dan ženske po vsem svetu lepše in bolj samozavestne. Široka paleta kozmetičnih izdelkov garantira samo najvišjo kakovost in hkrati tudi edinstvenost duha.

„Vsaka ženska ima pravico biti lepa.“ (Elizabeth Arden)

Recenzija Elizabeth Arden 5th Avenue Nights

Dodajte novo recenzijo

4.0
2 ocena
2
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis